New Years Eve outfit

Bij nader inzien vond ik deze outfit niet heel geslaagd. Maar aangezien ik mijn kostbare tijd erin stak (het is op het moment 2 uur ‘s nachts), zet ik hem toch maar online. Vandaag geen favoriete blogposts van deze week, want ik ben op vakantie. Maar vanmiddag komt er nog wel een ander leuk stukje online!

Schoenen Zara
Rokje V&D
Top New Yorker
Oorbellen Primark 

Wat ik anders gedaan zou hebben? de top omwisselen voor dezelfde maar dan in het zwart (ligt ook in mijn kast) en misschien zwarte hakken en een zwarte (dunne) panty. Maar goed he, ik vier oud & nieuw op Lanzarote, dus blote benen kunnen ook best wel… Hopen dat ze dan wat bruiner zijn!

Wat doe jij aan met oud en nieuw?

13 reacties

 1. kimberly 30 december 2011 / 07:26

  Leuke outfit! Vooral de pumps zijn erg leuk. Hier nog geen idee wat ik aantrek 😉

 2. Yara 30 december 2011 / 09:29

  Ik vind dat dat shirtje nog best leuk staat bij de rok! Maar dan zou ik wel andere kleur hakken eronder aan trekken, denk ik. De hakken zelf zijn trouwens wel leuk! Ik heb echt nog geen idee wat ik aantrek, ik vier het thuis en ik ga er na uit dus ik wil gewoon wat comfortabels aan hebben.. Alleen het thema van de plek waar ik uit ga is ‘over de top’, ohjaaaa… 😛

 3. Desi 30 december 2011 / 10:56

  Ik vind het echt een hele leuke outfit die je prima aan zou kunnen doen met oud&nieuw! Ik vind alleen de schoenen er niet echt bij passen, maar aan de andere kant heeft dat ook wel wat.

 4. Marilyne 30 december 2011 / 11:13

  Dat topje is echt heel mooi, niet inwisselen dus 😀
  Het enige dat ik minder geslaagd vind zijn de shoes, maar dat is natuurlijk persoonlijk.

  Ik wens je heel veel zon toe! 😀 En geniet ervan.

 5. Lies 30 december 2011 / 11:37

  ik vind dat er niks mis mee is, alleen misschien andere kleur hakken, ik ga in “gala” wij hebben een feestje met vrienden, en die hebben een dresscode opgesteld 😉

 6. Lisa 30 december 2011 / 11:55

  Wat een leuke top! Al denk ik dat hij in het zwart inderdaad beter zou passen bij de rest 🙂 Vind de gele schoenen juist leuk bij al dat donkere. Veel plezier op vakantie!
  Ik doe denk ik mijn blauwe paillettenjurkje aan. Volgens mij droeg ik die ook drie jaar geleden met Oud&Nieuw, maar ach! Dan ziet dat jurkje ook nog eens wat 😉

 7. Miranda 30 december 2011 / 12:10

  Wat een leuke outfit, vooral voor oud en nieuw;D

 8. Dina 30 december 2011 / 13:39

  Leuke outfit hoor! Ik heb geen idee wat ik aan doe, dat zie ik morgen allemaal wel. Daarbij komt dat ik met oud&nieuw nooit uit ga, ik blijf veel liever thuis, dus iets echts bijzonders zal het niet worden hihi

 9. Lisa 31 december 2011 / 01:48

  Heel mooi rokje en leuke pumps! 🙂 Wens je alvast een fijne jaarwisseling toe en een gelukkig en gezond 2012! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.