Nieuw bijzettafeltje in de woonkamer

Een paar maanden geleden kwam je mijn huis binnen en was het eerste dat je zag: planten. Je kwam gewoon binnen in een complete jungle! In de hoek naast mijn bank stond een enorme plant. Deze heb ik weggegeven aan een vriend, maar daar moest iets voor in de plaats komen. Ik mocht iets uitzoeken bij OTTO en ja… dat werd een leuk bijzettafeltje voor in het hoekje naast mijn bank. Ik laat hem je in deze blogpost graag zien.

Zo zie je hem alvast een beetje, maar laten we eerst bekijken hoe het er eerst uitzag.

Dat is namelijk zo! Met een bekend tafeltje (welk huishouden heeft er geen? Mooi is anders, haha) met daarop een plant die ik nog wel had. Er stond eerst een plant tot het plafond op, voor het echte jungle-effect. Maar dit vond ik alsnog te veel plant.

Zoals te zien is op de foto’s kan het wel, maar het ziet er niet mooi aangekleed en netjes uit, als je het mij vraagt. Voor mijn gevoel miste er nog iets.

Vooral als je ervoor staat zie je dat het het net niet is.

Daar moest verandering in komen! Ik zag een heleboel mooie bijzettafels bij OTTO, maar ik koos voor een tafeltje met een geometrische vorm. Dat leek me wel een mooi contrast met de rest van mijn interieur. Ik koos een houtkleur die een beetje hetzelfde was als de details in mijn tv-meubel. Binnen een paar dagen was hij binnen en kon ik de grote wisseltruc doen!

Dit is hem! Hij maakt het hoekje een stuk interessanter met de bijzondere zandlopervorm. het merk is LeGer, op OTTO vind je bij dat merk nog veel meer mooie meubels (ik word er hebberig van!).

De tafel staat in een wat donkerder hoekje, dus hij valt niet super op, maar ik vind hem perfect. Er staat wel een lamp naast en dat maakt het hoekje helemaal af. Met het bosje bloemen, dat staat er ook super mooi, goed excuus om af en toe eens voor mezelf bloemen te kopen. Ik zou ook nog op de afdeling woonaccessoires kunnen kijken voor een leuk accessoire voor in dit hoekje.

Dit is hoe mijn zithoek er nu uitziet! Ik heb de bank ook een stukje naar links verschoven zodat het helemaal in balans is.

Nu is er een stuk meer ruimte in mijn zithoek dan er voorheen was en je zit niet meer tussen de planten door te praten als er bezoek is, haha. Zo veel planten was ook mooi, maar dit geeft zo veel meer licht en maakt het daardoor ruimer.

Ik vind het heerlijk om mijn inrichting af en toe een beetje te veranderen. Eens in de zoveel tijd gaat het kriebelen en dan moet er weer iets weg of bij! Heb jij dat ook weleens?

DELEN:

2 reacties

  1. Darina 26 augustus 2021 / 11:08

    Een heel leuk tafeltje, mooie vorm, weer eens wat anders. Het staat heel leuk. En ja, herkenbaar, van tijd tot tijd wil ik ook weer iets veranderen in het interieur. Het is ook zo leuk om te doen.

  2. Charlotte 29 augustus 2021 / 11:47

    Oh wat een leuk tafeltje! Die zandlopervorm is echt mooi, zie je ook niet heel vaak. Ik hou er ook echt van om mijn interieur van tijd tot tijd aan te passen, net alsof je dan weer een hele nieuwe ruimte hebt gecre√ęerd ūüôā

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.