Mijn nieuwe agenda van Bershka!

Laatst was ik in Groningen en liep ik samen met Ming even de Berska binnen, gewoon omdat ik daar al heel lang niet geweest was. En ik wilde even bij de mannenafdeling kijken. Ik kocht er een trui, maar ik kreeg ook een heel mooie agenda van  Ming cadeau! Deze laat ik aan je zien in deze video, juist omdat het wel een bijzondere agenda is.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Ik ben benieuwd: gebruik jij een agenda? En wat vind jij van mijn nieuwe aanwinst?

DELEN:

17 reacties

 1. marije 2 december 2016 / 06:54

  Wat een leuke agenda! Vind vooral de stickers erg leuk en de maandoverzichten handig.

 2. Darina 2 december 2016 / 07:02

  Mooie en handige agenda. Overzichtelijk en veel schrijfruimte, hou ik wel van 🙂

 3. Romy 2 december 2016 / 08:04

  Wauw, die is echt superleuk! Wat een toffe plaatjes en hij ziet er ook heel handig uit. Ik wist niet dat ze bij Bershka ook dit soort dingen verkochten.

 4. Tiffany 2 december 2016 / 08:23

  Wat een leuke agenda. Het maand overzicht en de stickers zijn echt fantastisch! Ik heb nog steeds de juiste papier agenda niet gevonden dus gebruik ik mijn agenda op mijn iphone. Ook wel handig want daarin staat ook mijn vriend zijn agenda.

 5. Irene 2 december 2016 / 09:16

  Wat een leuke agenda! Handig ook dat je je gezondheid erin kan zetten in combinatie met het weer. Verder veel schrijfruimte, daar wordt ik altijd blij van!

 6. Anneleen 2 december 2016 / 11:50

  Wat een leuke agenda! Leuk dat je het weer en je gezondheid kan aanduiden! 🙂 die stickers zijn ook een fijn extraatje!

 7. Josephine 2 december 2016 / 12:34

  Mooie agenda! Ook wel handig dat hij al in september begint (maakt dat het een schoolagenda?).

  Ik gebruik altijd een agenda, vooral voor afspraken en to-do-lijstjes. Die mogelijkheid om je gezondheidspeil aan te geven lijkt me ook best wel handig, om inzicht te krijgen in de grote lijnen. Ik freubel wel een hoekje in mijn eigen agenda, want voor 2017 had ik er al één gekocht.

 8. Vanessa 2 december 2016 / 14:31

  Wat een leuke agenda! Super handig dat je je gezondheid en het weer kunt invullen. Zo’n agenda ben ik nog niet eerder tegen gekomen. Ik vind de lichtblauwe kleur ook heel mooi 🙂

 9. Zo simpel is dan geluk 2 december 2016 / 15:42

  Hij is echt heel erg leuk. Ik ben nog op zoek naar een nieuwe agenda, dus deze behoort nu zeker tot een van de opties. 🙂

 10. Linda 2 december 2016 / 15:45

  Mooie agenda zeg! Leuk dat er zulke extraatjes in zitten als het invullen van het weer en je gezondheid 🙂
  Ik heb net een baan gevonden als docent (tijdelijk), dus ik ga denk ik binnenkort een lerarenagenda kopen haha! Ook leuk om eens te doen ^^

 11. Sofie 2 december 2016 / 17:19

  Huh, dat is voor mij ook nieuw, dat ze agenda’s hebben bij Bershka! Wel mooi!

 12. Leonie 2 december 2016 / 23:12

  Wat een leuke agenda! Mijn eerste gedachte was dat ik er toch niets aan zou hebben, omdat ik een online agenda heb en een bullet journal, maar deze is wel ideaal. Dat gezondheid bijhouden doe ik nu al in mijn bullet journal, maar ik kan eigenlijk alles van mijn bujo in zo’n agenda doen.
  Heb meteen even in de webshop gekeken en hij is niet eens heel erg duur en nog verkrijgbaar. Misschien dat ik hem voor kerst ga vragen, want dan gebruik ik die ipv mijn bujo, omdat het iedere keer zoveel tijd en energie kost om daar een nieuwe maand voor klaar te maken

 13. Bianca Schrijft 4 december 2016 / 22:20

  Al jaren twijfel ik aan de aanschaf van de Flow agenda, deze vind ik zo mooi. Helaas twijfel ik of ik hem wel zal gebruiken met alle digitale gadgets waarop ik al meerdere agenda’s bijhoud. Als iemand een goeie rede weet om me overstag te laten gaan, dan hoor ik het graag.

 14. Wendy 5 december 2016 / 14:09

  Zoo leuk!! Heerlijk dat je ook dingen als het weer aan kunt kruisen, love it!!

 15. Tamarah 10 december 2016 / 22:02

  Inderdaad een bijzondere agenda zeg! Mooi dat je elke dag een soort waardering kan geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.