Mijn nieuwe agenda van Bershka!

Laatst was ik in Groningen en liep ik samen met Ming even de Berska binnen, gewoon omdat ik daar al heel lang niet geweest was. En ik wilde even bij de mannenafdeling kijken. Ik kocht er een trui, maar ik kreeg ook een heel mooie agenda van  Ming cadeau! Deze laat ik aan je zien in deze video, juist omdat het wel een bijzondere agenda is.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Ik ben benieuwd: gebruik jij een agenda? En wat vind jij van mijn nieuwe aanwinst?

DELEN:

17 reacties

 1. Tiffany 2 december 2016 / 08:23

  Wat een leuke agenda. Het maand overzicht en de stickers zijn echt fantastisch! Ik heb nog steeds de juiste papier agenda niet gevonden dus gebruik ik mijn agenda op mijn iphone. Ook wel handig want daarin staat ook mijn vriend zijn agenda.
  Tiffany blogde laatst over… Sinterklaas recept: chocolade pepernoten maken

 2. Irene 2 december 2016 / 09:16

  Wat een leuke agenda! Handig ook dat je je gezondheid erin kan zetten in combinatie met het weer. Verder veel schrijfruimte, daar wordt ik altijd blij van!
  Irene blogde laatst over… Persoonlijk: Dagje Afsluitdijk

 3. Anneleen 2 december 2016 / 11:50

  Wat een leuke agenda! Leuk dat je het weer en je gezondheid kan aanduiden! 🙂 die stickers zijn ook een fijn extraatje!

 4. Josephine 2 december 2016 / 12:34

  Mooie agenda! Ook wel handig dat hij al in september begint (maakt dat het een schoolagenda?).

  Ik gebruik altijd een agenda, vooral voor afspraken en to-do-lijstjes. Die mogelijkheid om je gezondheidspeil aan te geven lijkt me ook best wel handig, om inzicht te krijgen in de grote lijnen. Ik freubel wel een hoekje in mijn eigen agenda, want voor 2017 had ik er al één gekocht.
  Josephine blogde laatst over… Mag ik deze dans van u?

 5. Vanessa 2 december 2016 / 14:31

  Wat een leuke agenda! Super handig dat je je gezondheid en het weer kunt invullen. Zo’n agenda ben ik nog niet eerder tegen gekomen. Ik vind de lichtblauwe kleur ook heel mooi 🙂
  Vanessa blogde laatst over… Zo maak je een buitenkraan winterklaar

 6. Linda 2 december 2016 / 15:45

  Mooie agenda zeg! Leuk dat er zulke extraatjes in zitten als het invullen van het weer en je gezondheid 🙂
  Ik heb net een baan gevonden als docent (tijdelijk), dus ik ga denk ik binnenkort een lerarenagenda kopen haha! Ook leuk om eens te doen ^^
  Linda blogde laatst over… Een aantal november-liedjes.

 7. Leonie 2 december 2016 / 23:12

  Wat een leuke agenda! Mijn eerste gedachte was dat ik er toch niets aan zou hebben, omdat ik een online agenda heb en een bullet journal, maar deze is wel ideaal. Dat gezondheid bijhouden doe ik nu al in mijn bullet journal, maar ik kan eigenlijk alles van mijn bujo in zo’n agenda doen.
  Heb meteen even in de webshop gekeken en hij is niet eens heel erg duur en nog verkrijgbaar. Misschien dat ik hem voor kerst ga vragen, want dan gebruik ik die ipv mijn bujo, omdat het iedere keer zoveel tijd en energie kost om daar een nieuwe maand voor klaar te maken
  Leonie blogde laatst over… Doelen voor december

 8. Wendy 5 december 2016 / 14:09

  Zoo leuk!! Heerlijk dat je ook dingen als het weer aan kunt kruisen, love it!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.