Nieuwe blog: Carrieregirls.nl

Eigenlijk wist ik niet zo goed wanneer ik het aan jullie moest vertellen. Maar omdat jullie mijn trouwe lezers zijn, zijn jullie eigenlijk gewoon de eerste die het horen te weten, vind ik! Ik ben momenteel met een nieuwe blog bezig, namelijk Carrieregirls.nl!

Voordat ik deze vraag krijg: Nee, ik ga niet stoppen met bloggen op Lisanneleeft.nl, helemaal niet zelfs! Nooit!!! Haha. Maar Lisanneleeft.nl is wel echt een persoonlijke blog. Natuurlijk wel met een feelgood/lifestyle touch, maar wel persoonlijk.

En ik wilde iets wat echt een succes zou kunnen worden. Als er dan eens zo’n idee in mij opkomt, dan kom ik daar niet meer vanaf. Dat kun je negatief vinden, en dat kun je positief vinden, maar het is zo. Vandaar dat mijn nieuwe blog nu een feit is.

De website
Even meer over de website: Dit wordt een website voor ambitieuze jonge vrouwen. Vrouwen die geïnspireerd, gemotiveerd, en geactiveerd willen worden. Uiteraard komen er ook meer praktische tips bij kijken.

Leuk feitje is dat ik deze nieuwe blog niet in mijn eentje ga bijhouden. Dus wil jij graag schrijven, designen of heb je gewoon heel veel goede ideeën? Dan kunnen we jouw hulp gebruiken! Stuur dan zeker even een mailtje naar info@carrieregirls.nl.

Nu ben ik benieuwd, wat vind je ervan? Vanmiddag komt er ook nog een korte update, maar ik ben vooral bezig geweest met de nieuwe blog! (die overigens nog lang niet af is, staat nog niet eens in kinderschoenen maar hij ligt nog in zijn wiegje!)

19 reacties

 1. Elise 6 april 2012 / 07:49

  Wat een goed idee! Veel succes en ik ben er ontzettend benieuwd naar! (ik wil wel helpen met schrijven, maar ik weet weinig over het onderwerp en ik heb het een beetje druk. Maar als je nog iemand nodig hebt dan weet je me te vinden!)

 2. Chantal 6 april 2012 / 08:44

  Wat goed zeg, dat je deze blog bent opgestart! Ik wens je er heel veel succes mee!

 3. Lieke 6 april 2012 / 09:16

  Oew, spannend! Hopelijk wordt het wat 🙂

 4. Alyssa 6 april 2012 / 09:48

  Wauw wat een leuk idee! Die ga ik zeker volgen!! Ik vind het echt leuk!

 5. Stéphanie 6 april 2012 / 10:09

  Wat leuk! Het concept spreekt me in ieder geval aan, dus ik ga je volgen 🙂

 6. Patricia 6 april 2012 / 10:35

  Succes ermee ga gelijk even kijken hoe hij eruit zie in het wiegje 🙂

 7. Mirthe 6 april 2012 / 11:41

  Wauw, wat een goed idee! Ik hou van schrijven, maar ik denk niet dat ik genoeg weet over het onderwerp om iets toe te kunnen voegen. Ik zou het wel heel leuk vinden om illustraties te maken! Ik weet niet of dat past binnen het beeld dat jij wil neerzetten, masr mocht je toevallig iets van illustraties zoeken, dan kun je me mailen en dan laat ik je wat tekeningen van me zien.

 8. Bertine 6 april 2012 / 14:49

  Wauww, wat een goed idee! En wat een leuk onderwerp. Ik hou ook van schrijven en om mensen iets te leren en ik zou het wel aandurven om je mee te helpen.

 9. Sylvia 7 april 2012 / 19:14

  Erg leuk initiatief! Ben heel benieuwd hoe het gaat worden 😉

 10. Anouk 8 april 2012 / 21:18

  Wat zoek je voor schrijfwerk en/of design dan?

  • Lisanneleeft 9 april 2012 / 01:40

   Artikelen (heel breed)… en design, ja ehh… dat is een beetje het probleem, wat willen we? 😛

 11. Jennifer 10 april 2012 / 21:40

  Misschien kun je een beetje input van een student gebruiken? Ik weet niet wat jij precies op het oog hebt, wat betreft carrière-vrouwen en wat jij zoekt voor je site, maar het lijkt mij ook wel leuk om je te helpen met het schrijven van stukken.

 12. Nena Marie 11 april 2012 / 13:15

  Hey, ik vind je blog echt leuk en mooi. Je hebt ook een leuke schrijfstyl vind ik.
  Ik las het stukje over Lisanne en ik verjaar ook op 13 juli ! Alleen ben ik wel in het jaar 1995 geboren. deez jaar is het vrijdag de dertiende. & ik heb ook een blog -> http://nena-marie.blogspot.com/ xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.