Nieuwe cadeautasjes van Hema

Sommige mensen doen een cadeaupapiertje om hun cadeau heen als ze iets cadeau geven, andere mensen nemen niet de moeite om het in te pakken. Ik zit er tussenin, ik schuif het cadeau het liefst makkelijk, maar mooi in een cadeautasje. Ik heb een lade waarin mijn voorraadje ligt, maar die begon wat op te raken. Tijd voor nieuwe cadeautasjes! Ik ging naar de Hema en kocht daar een deel van de kerstcollectie en een deel van de nieuwe collectie. Het lijkt me leuk om ze aan je te laten zien!

Ik ging voor kleurtjes die een beetje winters zijn, met het oog op de feestdagen.

Normale collectie cadeautasjes

Deze cadeautasjes om een wijnfles in cadeau te geven nam ik mee. Gewoon een wijntje geven zonder tasje is ook prima (vind ik), maar met een tasje ziet het er nét iets leuker uit! Deze zitten beiden in de normale collectie en liggen dus niet bij de kerstcollectie. Als je het mij vraagt hadden ze er wel zo tussen gepast!

En hetzelfde geldt voor dit setje met drie tasjes. Deze zien er toch ook heel kerstig uit? Vind ik wel!

Deze kunnen zo onder de boom! Maar eigenlijk passen hier heel veel verschillende cadeautjes in, altijd handig om in huis te hebben. Geschikt voor een vrouwelijke ontvanger én een mannelijke. Ik vind de uitstraling van de tasjes wel heel chique.

Cadeautasjes kerstcollectie

Ik was vrij snel met het kopen van cadeautasjes, ik zag later dat ze nog meer keuze hebben. Maar dit vind ik wel de mooiste tasjes die ze hadden. Die met de takjes is niet perse heel kerstig, die kan ook voor een verjaardag, als je het mij vraagt. De look van deze tasjes vind ik helemaal leuk, ze zullen perfect onder de boom passen bij mij!

Online vond ik geen enkele van de tasjes, enkel de wijntas uit de kerstcollectie, deze is €1,25.

In totaal was ik ongeveer 9 euro kwijt, dat valt mee. Het leuke van zulke tasjes vind ik dat mensen ze hergebruiken, als je er eentje cadeau krijgt die er nog mooi uitziet bewaar je hem gewoon, om hem daarna weer aan iemand anders te geven. Als je het mij vraagt is dat helemaal normaal (als je de inhoud maar niet doorgeeft, haha).

Gebruik jij ook zo graag cadeautasjes?

DELEN:

4 reacties

  1. Naomi 15 oktober 2021 / 13:05

    Die zijn leuk! Ik probeer cadeautjes altijd leuk in te pakken, maar dat lukt me zelden. Zo’n tasje is echt een prima alternatief.

  2. Missha 20 oktober 2021 / 23:31

    Zien er super gezelllig uit! Krijg spontaan de feestdagen kriebels door jouw post!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.