Nieuwe categorie

Voordat ik fibromyalgie kreeg was ik eigenlijk vrij veel bezig met schrijven. Gedichten schrijven, dat is wat ik vooral deed. Met mijn moeie hoofd lukte dat niet meer, dus eigenlijk ben ik toen helemaal gestopt met het schrijven. Destijds schreef ik nog gewoon met pen op papier, lekker ouderwets. Maar de schrijfsels heb ik nog…


Via weheartit.com

Ik moet eerlijk toegeven dat ik van mening ben dat ik toen op sommige vlakken beter schreef dan hoe ik nu schrijf. Ik was op zoek naar een word bestand toen ik een bestand vond met als kopje Nachtelijk avontuur, ik was benieuwd naar wat er in stond en opende het bestand. Het was een verhaal, toen ik klaar was met lezen had ik kippenvel. En toen besefte ik me dat ik het zelf geschreven had, haha! Ik denk dat ik een jaartje of 14 was toen ik het schreef.

En daarom een nieuwe categorie. Omdat ik als klein Lisannetje stukjes schreef waar ik me nu over verbaas. Verwacht geen geweldige schrijfsels, maar de moeite waard om ze te lezen vind ik het zeker. Het lijkt me leuk om jullie af en toe eens iets te laten zien van de verhalen en gedichten die ik vroeger schreef. Vanmiddag komt het verhaal online waar ik het over heb.

3 reacties

  1. Lieke 8 maart 2011 / 07:43

    Lijkt mij ook leuk om ze te lezen! Soms verbaas je jezelf over je eigen schrijfsels. Heb ik ook wel eens.

  2. Madelon 8 maart 2011 / 07:45

    Ik heb ook veel gedichten geschreven (2 bundels in eigen beheer uitgebracht ook) en een kort verhaal. Is altijd leuk als je die oude schrijfsels na een lange tijd weer onder ogen krijgt. Dan kun je echt verbaasd zijn over jezelf!
    Ik ben erg benieuwd naar je verhaal. Mijn korte verhaal is hier te lezen: http://www.madelonkooijmans.nl/madelonkooijmans/?p=7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.