Nieuwe damesmode op Wenz.nl

Dit is een advertorial.

Ken jij de webshop wenz.nl al? Ik kende hem zelf nog niet, maar ik ben eens gaan kijken. Ik ben een aantal hele leuke dingen tegengekomen. Ik laat mijn favorieten van de nieuwe damesmode van Wenz aan jullie zien!

De linker top is echt een makkelijk zomer t-shirtje, makkelijk voor op een jeans, maar ook leuk bij een spijkershortje. Ik moet bekennen dat ik geen soortgelijk exemplaar in mijn kast heb hangen, maar dat die er zeker ooit nog wel komt! Deze top kost € 33,99. De rechter top is zeker meer dan welkom in mijn kast! Dit is echt wel een typisch Lisanne- bloesje! Mooie strakke jeans eronder en grote zonnebril erbij, perfect voor de Hollandse zomers (helaas haha). Deze blouse kost € 67,99.

Links een fijn zomerjurkje. Op de website staat dat het een lange top is, maar op de foto lijkt het meer een jurkje. Wat mij betreft een prima jurkje om mee te paraderen op het strand, maar ook om mee te gaan stappen! Deze top/jurk kost € 49,99. En rechts een leuk bloesje, netjes maar niet tuttig. Ik zou hem zo aandoen naar mijn werk. Deze blouse kost € 51,99.

Van de linker top word ik meteen vrolijk! Ik kan me heel goed voorstellen als je deze aan hebt dat je graag in de spiegel kijkt, haha. Maar ik heb dan natuurlijk wel een zwak voor vrolijke kledingstukken en kleine dingetjes die je opvrolijken. Grappig ook, die roze broek erbij. Ik zou het zelf nooit zo uitkiezen, maar het maakt het geheel wel een stuk vrolijker! Deze top kost € 45,99. En rechts een typisch marine stijl gestreepte top, € 29,99.

Dat waren ze alweer. Alle tops (toevallig trouwens dat het alleen bovenstukken zijn!) zijn dus te koop bij Wenz. Welke van deze tops is jouw favoriet? En kende jij deze webshop al?


3 reacties

 1. Ragna 2 juli 2012 / 14:45

  Die vrolijke bloemetjestop vind ik echt hip!
  Zoiets zou ik wel dragen.

 2. Patricia 2 juli 2012 / 18:40

  Die met de olifanten is echt leuk heb iets wat er op lijkt en dan vind ik het zomer jurkje ook erg mooi

 3. Rianne 2 juli 2012 / 19:47

  De kleding is niet helemaal mijn stijl, ik vind het wel altijd leuk om nieuwe webshops te ontdekken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.