Nieuwe gouden subtiele sieraden van TOV Essentials

Af en toe een gekke oorbel vind ik erg leuk, maar voor elke dag zijn subtiele gouden sieraden helemaal mijn ding. Ik mocht een paar nieuwe sieraden uitzoeken, ik koos voor een ketting en oorbellen. Hier kan ik elke dag van genieten en ze passen overal bij, maar ze zijn zeker niet saai. Ik laat ze graag aan je zien.

Mijn nieuwe sieraden in actie.

De sieraden van TOV Essentials komen in deze mooie paarse doosjes. De sieraden zijn allemaal van 14 karaat goud, dat is fijn want dat verkleurt niet en blijft gewoon oneindig lang mooi. Vind ik erg fijn!

Deze gouden 14 karaat oorstekers zijn heel klein en fijn, maar doordat er drie steentjes in zitten zijn ze net even anders dan de andere sieraden die ik heb. Heel erg mooi!

En op deze foto zie je de 14 karaat gouden ketting, niet zo goed als ik zou willen, maar ik heb gelukkig meer foto’s! De steentjes in de sieraden zijn trouwens zirkoniasteentjes, die draag ik normaal ook. Deze ketting heeft vier steentjes.

Op Deze foto zie je de oorbellen. Ik vind ze echt prachtig! Ze zijn subtiel, maar net even leuker dan een gewone stud die bestaat uit één knopje.

En dit is een foto van de ketting, ook echt prachtig! Hij is te verstellen op verschillende lengtes, dat is wel fijn. Ik vind deze ketting ook heel leuk om te combineren met een andere subtiele ketting. Heel leuk!

Ik ben echt dol op deze subtiele sieraden van TOV Essentials! Ze passen helemaal bij mij.

Wat ik zo fijn vind aan de gouden sieraden met zirkonia steentjes is dat het overal bij past. Het maakt niet uit wat ik uit mijn kast trek, de sieraden kan ik gewoon om houden! Alle kleuren en al mijn kleding passen bij deze gouden sieraden. En als ik een gekke bui heb doe ik mijn oorstekers uit en doe ik daar een paar lekker opvallende oorbellen in!

Draag jij ook dagelijks sieraden?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.