Nieuwe header! Yesss baby!

En jawel, Lief Twitter vriendinnetje, schrijf- talentje en blogster Onuitgesproken heeft voor mij een super mooie nieuwe header gemaakt. (heel erg bedankt, je bent een schat!) Dat is wel even een stuk mooier dan dat dingetje wat ik in elkaar geflanst had, haha.

Ik ben er echt heel erg blij mee en ik vind het heel erg lief dat zij dit voor mij heeft gemaakt. Het was nog even twijfelen, want ze heeft zelfs 3 headers gemaakt voor mij. Dus ik moest nog kiezen ook! Toch denk ik dat deze het beste bij mijn blog past.

Nu wil ik voor de zekerheid nog even jullie mening vragen. Mijn voorkeur geef ik aan de header die je nu hierboven kunt bewonderen. Een andere die ik ook ontzettend mooi vind is de volgende:

Wat vinden jullie, die van nu, of die hierboven? Jullie mening is toch wel belangrijk, gezien het feit dat ik hoop dat jullie er nog vaak tegenaan zullen moeten kijken, haha. Dus, let me know!

DELEN:

28 reacties

 1. 6 oktober 2011 / 05:39

  Wauw, ziet er meteen een stuk professioneler uit!

 2. Lydia 6 oktober 2011 / 05:44

  Ziet er mooi uit, complimenten voor Onuitgesproken! 😀 Ik vind beide headers mooi, maar heb denk ik toch de voorkeur voor de onderste vanwege de mooie kleur (kleur is goed!) en de rustige compositie.

 3. Patricia 6 oktober 2011 / 05:50

  Ze zijn allebei erg mooi maar de tweede komt die bloem zo raar uit je gezicht en vindt de bovenste rust uitstralen en alles is in evenwicht

  • Illilise 6 oktober 2011 / 14:56

   Ja de bloem komt wat gek uit je gezicht, maar ik vind hem kwa kleuren wel mooier. Dieper! Als die bloem niet uit je gezicht komt maar achter je vandaan komt, en dan miss net iets groter (je foto en de bloem) ten opzichte van de rest, dan is het vet!

   • Illilise 6 oktober 2011 / 14:57

    De witte waas over je huidige banner is niet echt een succes wat mij betreft..

 4. Lieke 6 oktober 2011 / 06:06

  Oe, ik vind m mooi!

 5. Anne 6 oktober 2011 / 06:54

  Vet mooi!! Ik vind ze allebei zo leuk 😉 Maar ik denk dat de eerste beter past op een of andere manier…

 6. Linda 6 oktober 2011 / 06:56

  Ik vind de onderste mooier!

 7. Vivian 6 oktober 2011 / 07:33

  Super, veel professioneler inderdaad! Ik vind ze allebei leuk en goed bij je passen, maar ik vind de tweede met die bloem toch mooier. Die is rustiger, ietsje smaakvoller en daarbij heb ik meer het Lisanne-gevoel, haha.

 8. Iris Anastasia 6 oktober 2011 / 09:42

  Ik vind ze beiden prachtig, maar ik zou ook kiezen voor degene die nu bovenaan je blog prijkt (: Good job, Onuitgesproken!

 9. Rianne 6 oktober 2011 / 10:49

  Mooie header!! Complimenten! Alleen vind ik de steel van je bloem op een rare plek.. zo precies bij je wang.. 🙂

 10. Nathalie 6 oktober 2011 / 12:09

  Ik zou de onderste header nemen, maar wel een beetje aanpassen. Je foto mooi aan de linkerkant zodat je ook goed te zien ben en die bloem rechts!
  De kleur van die banner is erg mooi!

 11. Simone 6 oktober 2011 / 13:09

  Ik vind de header met de bloem het mooiste. Iets rustiger dan die je nu boven hebt staan, al vind ik die ook leuk 🙂

 12. Laura 6 oktober 2011 / 14:51

  Leuke headers!
  Toch vind ik die je in de post laats zien een stuk mooier, vanwege het meer kleur hebben.

 13. Emmelien 6 oktober 2011 / 15:38

  Beide mooi hoor! Toch vind ik de tweede net iets mooier, inderdaad om de kleur. Hij knalt wat meer, en dat doe jij ook 🙂 Die vind ik dus ook beter bij jou en je blog passen. Maar ik zou hem wel een klein beetje aanpassen, want nu komt die bloem zo raar uit je gezicht!

 14. Valerie 6 oktober 2011 / 16:43

  Kun je niet die bovenste doen, maar dan met wat fellere kleuren? Maar ze zijn allebei heel mooi. Ik zou voor de bovenste kiezen, omdat jij die zelf het mooist vind 🙂

 15. Valerie 6 oktober 2011 / 16:44

  Oh en als je dan toch bezig bent: bij je comments komen niet de juiste tijden te staan. Nu is het net of we steeds ‘s nachts enzo op je blog posten 😉 Hihi

 16. Rianne 6 oktober 2011 / 18:10

  Ik vind ze allebei erg leuk, maar mijn voorkeur gaat toch naar die onderste! 🙂

 17. Fleur 6 oktober 2011 / 18:36

  Ik zou toch de bovenste kiezen omdat ik het beter bij je blog vind passen! Niet heel serieus en & relax. De onderste vind ik ook erg mooi alleen die vind ik wat serieuzer .. ja ik weet niet echt hoe ik het goed kan uitleggen. Gewoon de bovenste (:
  xx

 18. Aaf 7 oktober 2011 / 17:32

  De header die er nu staat vind ik leuker;)

 19. Marikee 7 oktober 2011 / 22:30

  Oh, ik vind ze allebei supermooi!! Om de week een andere? 😉

 20. Ariadnesdraad 8 oktober 2011 / 18:40

  De header is prachtig! Ik zou die met de lipstickjes houden! Zo leuk 😉

 21. Suzanne 9 oktober 2011 / 11:24

  Ik vind die onderste persoonlijk mooier. Maar die je nu hebt is ook erg mooi hoor 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.