Nieuwe items van Only – zo draag ik ze nu en in de herfst/winter

Ik ben dol op het merk Only, ik winkel er erg graag! Het zijn goede kwaliteit items voor een fijne prijs. Nu mocht ik een aantal items uitkiezen, deze laat ik graag aan je zien. Met het oog op alvast de herfst heb ik een aantal leuke dingen in mijn digitale winkelmandje gestopt en ik laat ze nu graag aan je zien.

Deze wide leg fit jeans vind ik geweldig. Hij zit lekker hoog bij mijn taille en de lengte is precies goed voor mij (ik draag lengtemaat 32 en breedtemaat 30). Als ik veel hakken zou dragen was lengtemaat 34 beter geweest, maar ik loop graag op platte schoenen, dus dit is perfect!

Nu het nog lekker warm is draag ik hem graag met deze beige top met groene details (uit de Only sale!). Straks als het koud is combineer ik hem met een lekkere trui.

Je vindt de jeans hier op de Only website. Er is ook een bijpassend jasje, perfect als je graag voor de denim look wil gaan!

Deze basic legergroene top met kanten rand vind ik heerlijk comfy zitten. Nu gewoon op een jeans, maar ik vind het nog leuker om hem straks te combineren met een vest! Ik krijg al helemaal zin in de herfst. Van deze top draag ik een L (zoals ik bijna altijd draag).

Ik ben fan van de groene kleur, maar hij is er ook in zwart en wit, de perfecte basic voor onder een vest, je vindt hem hier. In combinatie met de kortingscode (zie onderaan de blogpost) is de prijs ook wel heel aantrekkelijk!

En dit is mijn favoriet van deze blogpost, denk ik. Deze top is zó mooi! Hij heeft geschubde details bij de hals, mouwen en aan de onderkant van de top en ik vind dat echt prachtig. Met zo’n lichte jeans gecombineerd is het nog lekker zomers, maar het kan straks ook zo mee de herfst in met een vest erover.

Op deze foto zie je details nog iets beter. Heel mooi! Deze is er ook in lichtgroen en wit, dat lijkt me ook heel mooi. Deze draag ik ook in maat L.

En leuk nieuws voor jou: met de code LINKPIZZA12 krijg je 12% korting op je hele bestelling op de website van Only (behalve op de sale, maar de items die ik liet zien komen uit de nieuwste collectie!).

Deze items ga ik komend seizoen zeker weten veel gebruiken, ik krijg al helemaal zin in de herfst door de herfstoutfitjes, haha! Shop jij ook weleens bij Only?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.