Nieuwe kleding van Mi Vida kleding boutique in Alkmaar

Ken jij Mi Vida al? Het is een heel leuke kleding boutique in Alkmaar, ze hebben heel veel leuke kleding, accessoires, sieraden en leuke spulletjes voor in huis. Ik kreeg een aantal items van deze boutique cadeau, ik laat ze graag aan je zien!

De eerste keer dat ik in Alkmaar ging winkelen terwijl ik er woonde kwam ik de kledingboutique Mi Vida tegen, ze zitten in de langestraat. Ze zitten er deze week precies 3 jaar, dus het is feest! De feestacties van deze week vind je op de Mi Vida Instagram. Je kan er ook online bestellen, want er is niet alleen een fysieke boutique, maar ook een webshop.

Deze gehaakte top vind ik echt geweldig! Met een wat neutralere bh eronder is hij denk ik nog mooier. Doordat ik best lang ben lijkt deze top best kort te vallen, maar als je wat kleiner bent is hij best nog wel lang. Ik ben 1.75. De prijs van deze top is €19,99.

Deze is echt geweldig, ik krijg van deze kleding helemaal zin om op vakantie te gaan! In de categorie zomerkleding dames vind je nog veel meer leuke zomerse items die je op jouw vakantie aan kan. De prijs van deze top is €21,99.

Deze set is ook prachtig, de prijs van de top is €24,99 en de broek die je op de volgende foto beter ziet is €34,99.

Dit vind ik echt een leuke festival outfit! Ze hebben deze in meerdere kleuren, ook zwart. De achterkant is ook heel mooi, perfect voor een festival. Als je naar een festival gaat is het echt een aanrader om eens op de webshop van Mi Vida te kijken.

Ik draag van alle items maat M/L.

Welke van deze items is jouw favoriet?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.