Nieuwe limited Wild deo geuren (mijn favoriet zal je verbazen!)

Ongeveer een jaar geleden ontving ik mijn eerste Wild deodorant en sindsdien ben ik fan! Het is een natuurlijke deo dat het hele single use plastic achterwege laat. Je hebt namelijk een aluminium houder waarin je steeds een nieuwe vulling doet. En ik kreeg afgelopen week weer een setje met nieuwe limited geuren binnen. Ik had ze al online gezien en mijn favoriet gekozen, echter bleek mijn inschatting niet te kloppen, ik heb een heel andere favoriet dan verwacht!

De nieuwe limited geuren zijn Linen en Lilac, Sage en Eucalyptus en Purple rain. Welke spreekt jou het meest aan?

Het zijn allemaal frisse geuren die helemaal passen bij het begin van het jaar. Nog geen volop zomerse geuren, maar iets tussen de winter en lente in, voor mijn gevoel. Ik word heel blij van de geuren, ze passen helemaal bij mijn mood voor het begin van het jaar.

Ik had gedacht dat Linen & Lilac helemaal mijn favoriet zou zijn, deze ruikt naar lavendel en witte muskus. Maar de andere twee geuren zijn zó veel beter dan ik had gedacht dat ik die allebei lekkerder vind! Bernard gaat voor Sage & Eucalyptus en ik…

Mijn favoriet is Purple Rain! Deze komt, uit deze set, het meest in de buurt van een avondgeur, maar hij is alsnog lekker fris (en dat wil ik bij mijn deo!). Bij Wild omschrijven ze hem zo: Eclectisch & levendig. Deze betoverende geur balanceert muskus met bloemige houtnoten voor een boeiende geur.

Ik word er helemaal blij van! Nu is het nog wachten tot mijn vorige navulling op is, want ik doe écht heel lang met een navulling (inmiddels alweer ruim 2 maanden). Maar het is feest als ik weer een nieuwe kan kiezen!

Als je ook benieuwd bent naar de deo van Wild, je kunt ze hier met de code LISANNEWILD met 20% korting shoppen.

Sinds ik Wild deo gebruik kies ik elke keer een ander geurtje, dat is zo leuk! Dat deed ik voorheen nooit, toen kocht ik altijd dezelfde, haha. Wat voor geur heeft jouw deo?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.