Nieuwe losse theetjes in mijn collectie

Weet je waar ik nou hee blij van kan worden? Een lekker theetje! En natuurlijk ben ik dol op mijn perenthee, maar ik drink ook graag andere thee. Ik heb sinds kort vier losse theetjes in huis waar ik onwijs van geniet. Ik laat ze aan je zien!

We kochten deze bij Mevrouw Cha, wij gingen naar de winkel maar alles staat ook in de webshop. Bij elk theetje komt een kaartje met uitleg van Theesommelier Linda, dat vind ik superleuk. Aan de ene kant een leuke print of quote, aan de andere kant de uitleg.

We kozen de witte theemelange, Bvumbwe (weet jij hoe je dit uitspreekt? Ik namelijk niet, haha), Sanpin cha en Groene theemelange. Zoals je ziet staat hierbij geschreven hoeveel je nodig hebt, welke temperatuur je water moet zijn en nog wat leuke feitjes.

Een favoriet uitkiezen is een uitdaging, het is namelijk maar net waar ik zin in heb! Maar meestal ga ik voor de groene theemelange, de aardbeismaak vind ik heel lekker. Bernard is het meest fan van de Bvumbwe, dit is zwarte thee.

Dit is de groene theemelange! Wat zou het leuk zijn om deze uit te stallen in mooie glazen potjes… wie weet komt dat ooit nog, haha.

Drink jij ook weleens losse thee?

DELEN:

2 reacties

  1. Simone 21 februari 2024 / 13:43

    Wij hebben veel losse thee gehad. Maar zijn er eigenlijk even van af gestapt. En dat komt eigenlijk meer door tijdgebrek, of het gebrek aan dat we even rustig een vers theetje drinken. Ik geloof dat we nog 1 smaak in huis hebben van losse thee en verder alleen zakjes. Wat wel altijd mijn fave is, is oma’s appeltaart. Yumm!

    • Lisanne 21 februari 2024 / 15:09

      Zakjes zijn echt wel heel makkelijk, inderdaad! Ik heb sinds kort een speciaal potje waarin losse thee drinken makkelijker is, met een thee-ei vind ik het ook super onhandig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.