Nieuwe Muchable x Nienke_swapt collectie

Onlangs viel er een heel leuk pakketje op de deurmat. Aan de buitenkant kun je altijd al zien wanneer je post krijgt van Romy en Nienke, het is een bepaalde stijl van vormgeven die sowieso vrolijk is. En dan weet je: er komt iets goeds aan wanneer ik dit open! En ja hoor, het was een nieuwe collectie van Romy (van Muchable) en Nienke (van Nienke_swapt).

De collectie bestaat uit kaartjes, een heleboel ansichtkaartjes. Verder vind je in de collectie vinyl die cut stickers, ronde stickers en washitapes. Ik laat het graag aan je zien!

Zoals je ziet zijn de kaarten heel verschillend, maar je ziet wel dat het allemaal bij elkaar hoort. Ik vind de teksten op de kaarten heel mooi en anders dan op de meeste kaarten. Bijvoorbeeld de tekst ‘I am so happy to have you’ of ‘it is ok to be not ok’ zijn teksten die je niet zomaar in de winkel op een kaartje vindt, maar wel heel fijn zijn om naar iemand te kunnen sturen.

Naast de mooie teksten zijn er ook kaartjes van meisjes, meestal met planten, in een leuk hoekje. Ook altijd goed om te versturen. Zelf vind ik deze kaarten al kunstwerkjes op zich, ik zou ze ook zo ingelijst aan de muur hangen!

En dan de laatste vier kaartjes. Hiervan krijg je toch zin in de zomer? De kaarten zijn los te bestellen voor €1,49. In een set zijn ze nóg voordeliger.

De ronde stickers passen bij de kaartjes, superleuk dat daaraan gedacht is. De ansichtkaarten zijn erg stevig en overleven de post ook wel zonder envelop, maar met envelop kun je je post nog een extra upgrade geven door het dicht te plakken met een bijpassende sticker.

Naast deze ronde stickers zijn er ook vinylstickers in de collectie te vinden. Deze blijven goed zitten op allerlei ondergronden. Zo kun je er bijvoorbeeld je planner mee versieren (ze zijn dus ook perfect voor de buitenkant) en in de shop zag ik dat iemand ze bijvoorbeeld op een doosje met borduurgaren geplakt had, daar zijn ze ook supermooi voor.

Naast stickers en kaartjes bestaat de collectie ook uit bijpassende washitapes. Om je enveloppen (of achterkant van de kaartjes, of je snail mail die je ermee maakt) nog een extra upgrade te geven. Ik word er helemaal blij van.

Mijn favoriete kaartjes zijn deze. De prints vind ik lekker vrolijk en de kaart ga ik sowieso cadeau doen wanneer ik iemand bijvoorbeeld een kleinigheidje (een chocoladereep?) cadeau wil doen.

En deze twee kaarten van planten vind ik ook echt prachtig.

Je vindt de kaarten in de Etsy shop van Muchable, de papierwaren in samenwerking met Nienke_swapt hebben een eigen categorie. De items zijn heel fijn geprijsd, zo bestel je bijvoorbeeld een set met 24 kaarten voor €22,50.

Kortom, zeker een aanrader om eens in de shop te kijken! Stuur jij nog graag echte post?

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 8 mei 2021 / 08:45

    Wat een héérlijk pakket. Daar kun je uren naar kijken. Veel plezier ermee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.