Nieuwe posters van Dear Sam

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag van Dear Sam of ik posters wilde uitzoeken. Nu had ik een plekje in mijn keuken die wel een upgrade kon gebruiken, dus ik bestelde wat posters. In deze blogpost laat ik je zien hoe mijn keuken geworden is. En ik leg je uit hoe het nu komt dat ik een heel fruitige eetkamer heb, haha.

Het bestellen en uitzoeken van de posters ging eigenlijk heel soepel. Je verkijkt je vaak op het uitzoeken van posters, het is lastig kiezen wat bij elkaar past, vind ik altijd. En dan ben je klaar en dan moet je nog de juiste posterlijsten erbij kiezen, ook dat kan wel fout gaan. Bij Dear Sam hebben ze een handige tool waarbij je meteen het juiste frame voor de poster bestelt. Wel zo fijn! Ik ga je laten zien wat ik uitkoos.

Het kwam binnen een paar dagen binnen, het bedrijf zit in Zweden dus dat is behoorlijk snel. Het zat in dit vrij platte pakketje!

Daarin vond ik de posters, netjes beschermd met vloeipapier.

En de lijsten die ik uitkoos! Ik zal je laten zien wat daarvan de bedoeling was…

Dit plekje in mijn keuken wilde ik graag opleuken (hé, dat rijmt!). Mijn idee was om er drie lijsten neer te zetten. Echter was mijn plannetje niet zo succesvol, als ik de grote lijst neerzet past er geen andere meer voor. Dat komt door het plankje, dat is niet diep genoeg. Als ik ze voor elkaar zou zetten vallen ze om. En dat willen we niet.

Dus in plaats van drie posters zet ik er twee posters neer! De citroenen zijn mijn favoriet van alle posters. Echt heel mooi. Op de plek van het kleine lijstje zou ik ook nog een vaasje met bloemetjes kunnen zetten, dat lijkt me ook leuk naast die grote citroenen.

Maar goed, dat was dus de keuken.

In mijn eethoek heb ik ook lijsten hangen. Aangezien ik posters over had, dacht ik: laten we die ook een upgrade geven!

Dit is hoe het eerst was. Heel groen, weinig kleur. Ik had wel zin in wat kleur!

Dit is hoe het er nu uitziet! Ik weet niet wat ik leuker vind, maar het is superleuk om af te kunnen wisselen. Voor nu vind ik deze kleurtjes wel heel erg leuk. Lekker zomers, als het donkerder weer wordt doe ik misschien wel weer een wissel.

Zoals je ziet staat wat meer kleur ook wel heel goed in de eethoek. Een heel ander gezicht, maar ik word er wel blij van eigenlijk!

Zo zie je maar, met een paar posters kun je je interieur helemaal veranderen. Het is zo simpel! Als je een lege muur hebt zou ik je echt aanraden om er een of meerdere posters voor uit te zoeken. Het is zo leuk dat je voor weinig geld de hele look weer kan veranderen door de posters te wisselen.

Wil jij nu ook bestellen? Op de website van Dear Sam kun je met de code LISANNE 35% korting krijgen op alle posters. Deze code is geldig tot 18 juni 2021, dus wacht niet te lang met bestellen!

De citroenen zijn echt wel mijn favoriet, hoewel ik ook fan ben van de pixelbanaan. Ik ben wel benieuwd, welke van de prints die ik bij Dear Sam uitkoos vind jij het leukst?

DELEN:

4 reacties

 1. Irene 7 juni 2021 / 19:27

  Ik vind die citroenen ook super leuk! En de middelste en de grootste aan de rechterkant in je eethoek vind ik ook tof. Meteen een heel ander zicht! Dat doet me er aan denken dat ik de posters in mijn lijsten ook nog wel eens wil wisselen.

 2. Charlotte 8 juni 2021 / 08:23

  Wat een leuke zomerse posters, staat echt heel mooi! De citroenen zijn ook mijn favoriet ūüôā

 3. Kim 14 juni 2021 / 15:59

  Wat een leuke posters, leuk idee ook om elke kamer van ander soort posters te voorzien. Zoals in de keuken, soort inspiratie posters!

 4. Afvalbakken 16 juni 2021 / 09:58

  Wat een leuk artikel, dit geeft echt sfeer in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.