Nieuwe posters voor de herfst

Het is nu echt herfst! Het weer doet soms nog wel anders vermoeden, maar het is echt zo ver. ‘s Avonds wordt het weer eerder donker, de kaarsjes kunnen weer aan. Tijd om het huis lekker gezellig te maken. Ik had nogal zomerse posters aan de muur hangen. Het perfecte moment om over te gaan op iets knussers! Bij Gallerix mocht ik posters uitzoeken, ik laat je graag zien wat ik koos.

Gallerix heeft een oneindige collectie met toffe designs op hun posters. Ik ging deze keer voor herfstige en natuurlijke tinten, allemaal foto’s. Op de webshop vind je ook veel illustraties, er is voor ieder wat wils. Als je wil kun je dagenlang verdwalen op de website op zoek naar de perfecte poster voor aan de muur!

Ik koos ook voor een lijst, om in het midden te hangen. Daar hing een zwarte, het leek me wel leuk om af te wisselen met hout! Dat geeft een wat meer natuurlijke uitstraling. Dit is de eikenhouten lijst van 50 bij 70. Laten we het gewoon proberen…

Voor de rest gebruikte ik lijsten die ik al had.

En zo ziet dat eruit met de set lichte posters erin! En het houten frame in het midden, pretty! Dit is wel mijn favoriete combinatie voor nu. Nog een beetje voor de nazomer vibes.

De grote plaat is de Dried plants no4, die vind ik echt prachtig en de chrysant rechts met de passe-partout is de Chrysanthemum no1.

Het heeft een heel natuurlijke uitstraling, ik vind dat het nog wel goed genoeg bij de muur past. Juist door die houten lijst in het midden, dat maakt het wat meer speels.

Yes, dit is een winner!

Niet schrikken, dit is de donkere variant! Ik vind het prachtig, maar het is wel even wennen, het is heel anders. Maar hiervan kom je zeker weten wel in de herfstsferen.

De platen met de echt donkere achtergronden vind ik prachtig, deze vallen net wat meer op. Een van mijn favorieten met donkere vibes is wel die linksonder, de Dark white roses.

Voor het kleine lijstje rechts onder kan ik nog wel een andere print gebruiken, maar zo klein verkopen ze ze niet bij Gallerix. Misschien dat ik ooit een leuk kaartje vind voor in dat lijstje! (het is namelijk A6 formaat, hetzelfde formaat als een standaard ansichtkaartje.

Ik ben in elk geval helemaal blij met deze nieuwe look. Op dit moment hangt de donkere look er, maar ik twijfel nog of hem niet eventjes nog terug te wisselen naar de lichte look. Dat stond ook zo mooi! Wat zou jij kiezen, licht of donker?

DELEN:

3 reacties

  1. Naomi 1 oktober 2021 / 08:29

    Wat mooi zo met die houten lijst in het midden! Geeft het net even een wat ‘speelser’ effect. De posters die je hebt gekozen vind ik ook prachtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.