Nieuwe Protest winterjas

Yes, ik heb een nieuwe winterjas! Van Protest mocht ik iets uitkiezen op de website, het resultaat vind je in deze blogpost. We zijn het bos in gegaan om daar foto’s te maken, het is er nu prachtig. Ik laat je uiteraard graag mijn nieuwe aanwinst zien!

De jas vind je in de categorie dames winterjassen. Het is eigenlijk een jas voor wintersport, maar ik vind hem heel casual, ook voor de lekker koude wintermaanden is hij perfect gewoon voor buiten.

Ook heren winterjassen zijn volop te krijgen op de website, ik vind dat daar ook veel leuks tussen zit. Perfect als je op wintersport gaat of, net als ik, gewoon een lekker warme jas zoekt voor de winter in Nederland.

De jas is lekker lang, zodat hij lekker warm is. Maar ook weer niet zo lang dat je er niet lekker in beweegt. Dit is wat mij betreft de perfecte lengte!

Door de details is het niet een typische sportieve jas, maar is hij ook lekker knus en gezellig. Het (neppe) bontje aan de binnenkant staat natuurlijk super leuk.

Ook heeft de jas een capuchon, wat ik persoonlijk een groot pluspunt vind. Mijn regenjas heeft dit ook, ik gebruik het heel vaak en mis het ook als ik een andere jas draag.

Toch fijn om je haar en gezicht droog te houden als het begint te regenen. Ook goed om te weten: de jas is een beetje matte, maar is wél waterafstotend. Zo kun je lekker door de regen met je jas, maar je hebt niet zo’n typisch glimmend stofje. Pluspunt!

Uiteraard ook met lekker veel zakken, ook aan de binnenkant vind je die. Dat hebben jassen voor dames niet zo vaak.

Je snapt: ik ben helemaal content met mijn nieuwste aanwinst. De prijs van deze jas is € 179,99, ik draag een XL, dat komt op hetzelfde neer als een maat 42. Helemaal mijn maat! Een maat kleiner was echt te klein (heb ik moeten ondervinden, haha).

Ik zou zeggen, bekijk ook de rest van de website van Protest eens, ze hebben ook hele leuke heren hoodies en dames hoodies. Ik kende Protest van vroeger, toen ik als kind veel sportte. Maar ik vind dat ze ook heel leuke sportieve casual kleding hebben!

Met de code lisanneleeft10 krijg je 10% korting op jouw bestelling bij Protest Sportswear. Deze code is geldig tot het eind van deze maand.

Heb jij al een winterjas voor dit seizoen?

Deze blogpost is een samenwerking

DELEN:

2 reacties

  1. Dobbelaere Lise-Anne 12 november 2021 / 18:29

    mooi hoor , je straalt en ziet heel hip mee

  2. Naomi 13 november 2021 / 09:49

    Hij is prachtig en ziet er zo heerlijk warm uit. Mooie foto’s van jou ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.