Nieuwe rubriek: Dingen waar je blij van wordt!

Ik heb iets nieuws bedacht, namelijk een nieuwe vaste rubriek! In deze rubriek zal ik elke week de dingen waarvan ik blij word op een rij zetten. En dit zullen vooral ‘dingen’ zijn, dus materialistisch. Maar bijzondere video’s of dingen waarvan ik denk dat jij er ook blij van wordt zal ik natuurlijk ook delen!

dingen-waar-je-blij-van-wordt

Achtergrond foto door hamed / Flickr

Elke woensdag kun je een blogpost met dingen waarvan je blij wordt op Lisanneleeft.nl vinden. Eens in de maand zal deze blogpost bestaan uit alleen maar blogposts van andere bloggers die ik aan je zal tippen. De rest zal dus voornamelijk draaien om spullen en andere ‘dingen’.

Vanmiddag komt de eerste online!

DELEN:

20 reacties

 1. Kelly Caresse 18 juni 2014 / 07:10

  Oeh dat klinkt veelbelovend! Wat leuk dat je een vaste rubriek doet! Ik ben heel benieuwd waar jij blij van wordt want ik word blij van jouw enthousiasme. Wat fijn ook zo’n vaste rubriek, ik werk ook met vaste rubrieken en dat vind ik zelf erg prettig

 2. Anne 18 juni 2014 / 08:26

  Super leuk! Ik hou van dingen waar je blij van wordt :). Heb zelf voor mijn blog ook op pinterest een bord aangemaakt met ‘things that makes me smile’. Ben benieuwd naar het artikel vanmiddag!

 3. Manon 18 juni 2014 / 08:40

  Oeh leuk! Ik ben dol op dat soort blogjes, happy zijn is altijd goed 🙂

 4. Susanne 18 juni 2014 / 09:48

  Past helemaal bij je! Vooral omdat we vaak in je diary’s lezen: Hier word ik blij van! Haha. Ik ben benieuwd!

 5. Esther 18 juni 2014 / 12:31

  Leuk idee en zeker om je ook wekelijks te focussen op de leuke dingen! Ook ik ben benieuwd.

 6. E 18 juni 2014 / 18:38

  Superleuk idee! Alleen daar word ik al blij van 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.