Nieuwe serie: Kerstkaart ideetjes! …?

Vorig jaar heb ik heel veel plezier gehad met het maken van kerstkaarten maken voor een video. Dit jaar ben ik dit wat uitgebreider gaan doen! Nu ga ik ook dit jaar nog wel een video maken over het maken van kerstkaarten, maar als voorproefje ben ik een serie gestart op mijn andere blog.

kerstkaart-ideetjes

Sommigen van jullie weten het wel, ik heb nog een blog! Cadeausmaken.nl. Ik doe er niet zo heel veel mee, maar zo af en toe heb ik eens een ingeving en maak ik iets voor die blog. Of ik gebruik de content van Lisanneleeft nog eens!

Maar waar het nu over gaat: de nieuwe serie! Ik ga vanaf nu elke week op zondag inspiratie plaatsen voor het maken van een kerstkaart. Dit ga ik doen op de manier zoals je me kent: allemaal zo eenvoudig mogelijk, maar wel met een leuk resultaat! Ik heb al een heleboel kaartjes gemaakt en die staan nu in de planning voor de komende weken. Ik ga er vast nog een heleboel bij maken, dus dat wordt nog gezellig, haha.

Die serie ga ik niet doen op Lisanneleeft.nl omdat ik dat een beetje een overload aan Kerstmis zou vinden (zo vroeg al!), dus vandaar op mijn andere blog. Er stond al een kaartje op (die zie je hierboven), maar vandaag is er ook een nieuwe kaart online gekomen, dus neem zeker even een kijkje!

DELEN:

18 reacties

 1. Marlotte 11 oktober 2015 / 07:46

  Wat een ontzettend leuk idee voor een nieuwe serie; ik ga ‘m volgen! Ben benieuwd.

 2. Dorinde 11 oktober 2015 / 08:16

  Oe leuk, ik ga die blog zeker in de gaten houden. Heb zin in de kerst, dus kom maar op met die kerst overload haha! 🙂

 3. Sophie 11 oktober 2015 / 08:23

  Wauw je mag zo trots zijn op jouw creativiteit! Het is echt een rijkdom!

 4. Kelly 11 oktober 2015 / 08:59

  Heel leuk idee! Ik ben niet zo creatief maar misschien lukt het hier wel mee

 5. Marion 11 oktober 2015 / 09:09

  Ik wist helemaal niet dat je nog een blog had! Ik ben zelf niet zo crea, maar ga toch even kijken. 🙂

 6. Marloes | Budgetproof.nl 11 oktober 2015 / 09:51

  Wouw ik heb echt onder een steen gelegen denk ik maar ik kende je andere blog nog niet. Wat super leuk! Ik probeer echt meer tijd te maken voor DIY’en want merk dat ik er blij en rustig van word :). Wat een cutie, die met die cupcake. Stukken beter dan de traditionele kaarten.

 7. Darina 11 oktober 2015 / 11:24

  Leuk idee! Ik kan wel wat inspiratie gebruiken 🙂

 8. Eline 11 oktober 2015 / 13:26

  Ik wist dus echt niet dat je nog een blog had!

 9. Anouk 11 oktober 2015 / 13:56

  Leuk! Ik ben benieuwd naar je ideeën. Ik ga zelf ook nog een blog schrijven over kerstmis DIY, maar nog even inspiratie op doen. 🙂

 10. Katrien 11 oktober 2015 / 14:36

  Ik ga je andere blog zeker eens bekijken want wil dit jaar ook zelfgemaakte kerstkaartjes proberen maken 🙂

 11. Nicole 11 oktober 2015 / 19:00

  Wat een superleuk idee! Wat ben jij creatief zeg! Je geeft me veel inspiratie!

 12. Ria 11 oktober 2015 / 20:13

  wat een leuke simpele ideeën heb je daar. Misschien, als ik dit jaar nou eens op tijd begin, kan ik ze ook zelf maken. Of in elk geval een deel 🙂

  (Ik ben elk jaar weer blij dat ik de kaarten op tijd de deur uit heb)
  Ria

 13. Linda 12 oktober 2015 / 18:23

  Wat een leuk idee, ik wist ook niet dat je nog een site had en heb al heel veel bekeken, echt super leuk om het zo bij elkaar te zien. Heb al leuke diy youtubers gevonden door jou en vind het heerlijk om naar te kijken, al kan ik momenteel zelf niet veel knutselen, maar ik vind het zo leuk. Laat je het weten als er weer een nieuwe kerstkaart online komt?

 14. Suzanne 12 oktober 2015 / 19:32

  Ik was vroeger dól op kaarten maken. Ik heb er echt veel gemaakt, van verjaardagskaarten tot kerstkaarten tot gewone kaarten. Maar nu heb ik er het geduld niet meer voor of zo. Ik ga nu kijken op je andere blog, misschien steek je me weer aan! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.