Nieuwe spulletjes waar ik blij van word

De laatste weken kocht ik een aantal heel leuke spulletjes. Een heel mooi schaaltje, leuke houten poppetjes, lintjes én een geweldige mok. Ik deel het heel graag met je en ik hoop dat jij er ook blij van wordt!

Deze mok zag ik staan bij Hema en ineens stond ik ermee bij de kassa. Haha, ik kon hem écht niet laten staan, deze is ge-wel-dig voor de tijd rond pasen. Met een spikkeltje en een snoetje van (ik denk) een haasje. Ze hadden hier ook eierdopjes van, maar ik ging zonder twijfel voor de mok.

Op de website kan ik hem nog niet vinden, maar hij was €4.

Bij Action hadden ze een schap vol met geweldig mooie lintjes. Ik heb spijt dat ik er niet meer heb meegenomen, maar dit waren mijn favoriete kleurtjes. Er zit ook lekker veel lint op, op de onderste 10 meter, de middelste 25 meter en de bovenste 20 meter. Daar kan ik lekker veel cadeautjes mee inpakken en strikjes mee maken!

Maar waar ik nóg blijer van werd bij Action: houten poppetjes! Ik heb twee keer eerder geschreven over het beschilderen van houten poppetjes, deze basishandleiding en deze met extra ideetjes met de vorige poppetjes die ik van Action had.

Deze keer zag ik drie verschillende formaten, dat had ik nog niet eerder gevonden! Een setje met drie grote, eentje met zeven middelgrote en een zakje met tien kleintjes. Deze zijn geweldig om een familie mee te maken, echt een tip dus!

En als laatste dit geweldige schaaltje dat ik kocht bij Jysk. Ik weet nog niet helemaal wat ik erin ga doen, maar zo’n eyecatcher komt altijd wel van pas. Ik vind hem prachtig! Hij was €4.

Elke keer als ik naar een van deze spulletjes kijk word ik helemaal vrolijk. Ik kan niet wachten om uit de mok te drinken en iets lekkers in het schaaltje te doen voor erbij! En natuurlijk om lekker creatief aan de slag te gaan met de spulletjes van Action.

DELEN:

3 reacties

 1. Irene 25 februari 2022 / 11:53

  Dat schaaltje is super mooi ♡ Daar zou ik zelf ook blij van worden. Een schaaltje is super veelzijdig hé. Ik heb er zoveel ondertussen en bewaar daar vanalles in: mijn juwelen, tutjes van het kind, wasbare watjes, koekjes in serveren, … :p Dat is ook mijn excuus als ik een nieuw schaaltje koop, ik kan er altijd wel een plekje en doel voor bedenken, haha.

 2. Geke 25 februari 2022 / 14:01

  Wat een leuke koopjes!
  In het kopje zou je misschien ook een kat kunnen zien, met zijn snorharen? Maar schattig is het in ieder geval 🙂

 3. Naomi 25 februari 2022 / 23:15

  Leuke aankopen! Geweldige mok, zeker weten mijn favoriet in dit lijstje;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.