Nieuwe vlog: Alle meubels zijn weg!

Als je me op social media volgt weet je het al, maar anders heb ik nieuws: ik ga samenwonen! Allard, mijn vriend, zijn huis wordt eerst verkocht. Dit was ook de grootste klus. Dit is nu ongeveer klaar, na een tijdje ziek zijn kwam ik een kijkje nemen. Wat gek ineens!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Eerst was het huis helemaal vol, maar écht heel vol. Allard heeft door de jaren heen nogal wat spullen verzameld. Ook voor zijn kinderen natuurlijk. Daar heeft hij een behoorlijk deel van opgeruimd! Ik vond het leuk om even te kijken hoe ver hij al is.

Verder keken we in wat winkels, maakten we foto’s en speelde ik een spel. En oja, ik geef een korte update over mijn leven en een aankondiging voor een langere update, haha.

Maar… ik ben terug op Youtube! Yay! Als jij nog vragen hebt voor de update video kun je dat natuurlijk in de reacties laten weten.

DELEN:

1 reactie

  1. Ilse 2 juni 2019 / 09:36

    Leuke video! Leuk gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.