Oh wat is het leven fijn als de zon schijnt

De sneeuw is aan het smelten terwijl het zonnetje schijnt. Blijer had je mij niet kunnen maken! Ik ga nu niets zeggen over mijn haat aan sneeuw, want daar wil ik geen aandacht aan besteden. Juist omdat we een tijdje geen zon hebben gehad is het nu extra fijn!

Zie de foto hierboven, het zonnetje door mijn dakraam! Dit is toch genieten mensen. Even een toepasselijk liedje, van Andre van Duin. Geen muzikaal hoogstandje als je het mij vraagt, maar ik kan er op dit moment wel om lachen!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=13gM4Lm2jV4[/youtube]

Word jij ook zo vrolijk van het zonnetje? Of was je nog niet klaar met de sneeuw?

4 reacties

 1. Saskia 5 december 2010 / 13:24

  Toch jammer dat de sneeuw aan het verdwijnen is..

 2. Lis. 5 december 2010 / 13:30

  Ik ben het helemeaal met Saskia eens.

  Je wordt inderdaad wel vrolijker wanneer het zonnetje schijnt, maar helaas regent het hier…
  Dan geef mij maar zon en sneeuw!

 3. Lisa 5 december 2010 / 17:18

  Ja, het zonnetje kan echt zo goed doen =) Ik heb ook al een glimlach op mijn gezicht als ik een paar zonnestraaltjes zie ūüėÄ

 4. Kimberley 5 december 2010 / 17:22

  Geef mij maar de zon, in plaats van die koude sneeuw. Brr. Go zon haha! ;d

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.