Om naar uit te kijken (L)

Als je iets hebt om naar uit te kijken hebt, dan kun je altijd weer even vooruit. Gewoon iets om je even aan vast te houden. En omdat het gewoon erg leuk is om vooruit te kijken naar de leuke dingen die nog allemaal gaan gebeuren!


Afbeelding via weheartit.com

 • Vriendlief is coming home! Na vier weken varen komt Tim weer terug vrijdag. We hebben natuurlijk wel contact kunnen houden via telefoon en internet (ook wel wat beperkt), maar ik mis hem toch wel erg. Gewoon samen zijn is veel leuker!
 • Iets waar ik eigenlijk altijd naar uitkijk, het weekend. Op zaterdag avond ga ik dan altijd even gezellig wat drinken en dansen met m’n vriendjes en vriendinnetjes. Ik merk aan mezelf dat als ik niet ben geweest, ik de rest van de week een slecht humeur heb, haha.
 • Sollicitaties! Spannend, maar heel erg leuk. Ik heb nog steeds weinig te doen overdag, ik ben heel hard toe aan een baantje. Thuis zitten (klinkt verschrikkelijk, thuis zitten!) is niets voor mij, echt niet!
 • Een doktersbezoek. Wanneer deze op het lijstje staat moet er wel echt iets goed fout zijn! En dat is het op het moment, haha. Hopelijk kan de dokter me helpen!
 • In de kerstvakantie, Lanzarote! Ik hoop op heel mooi weer en gewoon even helemaal ontspannen en samen zijn met het zonnetje (en met Tim).
 • En als laatste eentje die voor jullie ook leuk is. Een aantal leuke winacties die eraan komen op mijn blog! (keep them coming!)
En jij, waar kijk jij op het moment naar uit?

DELEN:

8 reacties

 1. Anne 5 december 2011 / 08:10

  Het is zo fijn zo fijn om ergens naar uit te kijken! Ik kijk uit naar de afronding van mijn therapie, naar een baantje en naar 2012 omdat het vast een beter jaar gaat worden dan 2011 (en die was al beter dan 2010 :))

 2. Laura 5 december 2011 / 08:46

  Leuke dingen om naar uit te kijken!
  Ik kijk uit naar het volgende

  – Werken op mijn oude stage (als het goed is donderdag & vrijdag)
  – Woensdag weer eindelijk naar de kapper
  – Het weekend, want dan is vriendje weer lekker hier.
  – De kerstvakantie! (leuke dingen doen, vriendinnetjes bezoeken in een andere stad)

 3. Kimberley 5 december 2011 / 09:03

  Ik kijk uit naar mijn weekje vakantie in de laatste week van december ūüôā

 4. Kimetc 5 december 2011 / 10:06

  Succes met je sollicitaties! En wat heerlijk dat je lekker naar Lanzarote gaat, lijkt me superfijn zo in de koude decembermaand!

 5. Ilse 5 december 2011 / 21:00

  Het vooruitzicht naar je vakantie, dat is natuurlijk het allerbeste vooruitzicht!

 6. Sander 6 december 2011 / 00:56

  Kerst. Dan zie ik de fijntjes uit mijn leven weer. Het mooiste kerstcadeau in jaren.

 7. lin 7 december 2011 / 23:47

  Wat heerlijk dat je straks lekker naar de zon gaat! Ik kijk uit naar kerst, fijn doorbrengen met familie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.