Omdat echte post veel leuker is kocht ik nieuwe kaartjes

Met pinksteren was er een knus marktje in hier in de buurt, in Heiloo. Daar kwam ik allemaal fantastische kaartjes tegen! Aangezien ik dol ben op mooie kaartjes verzamelen voor in mijn kaartenrek, maar ook gek ben op het sturen van mooie post, moest ik natuurlijk een paar kaartjes kopen. Welke het geworden zijn laat ik je in deze blogpost zien.

Als eerst een nieuwe illustrator voor mij: Sasika!

Sasika stond zelf op de markt met al haar illustraties. Naast kaartjes kon je ook prints bij haar kopen. Mocht je benieuwd zijn, neem zeker een kijkje op haar website!

Mijn twee favorieten zijn denk ik de theekopjes met gele achtergrond, het tuinierende vrouwtje en het breiende vrouwtje.

En dan de kaarten van Bijdehansje, deze illustrator kende ik al, ik vind de illustraties geweldig! Ik vind het vooral leuk dat er voor elk seizoen en elk moment in het jaar er wel een kaartje is. Hier kan ik geen fotoriet van kiezen, haha. Ik heb dus ook al een aantal kaarten van Bijdehansje en vind ze allemaal prachtig op hun eigen manier.

Uiteraard staan ze op dit moment te shinen in mijn kaartenrek. Ik kan niet wachten om ze ook te gaan versturen!

Ben jij ook zo dol op echte post? Of misschien verzamel je net als ik graag mooie kaartjes?

DELEN:

1 reactie

  1. Simone 29 mei 2024 / 10:55

    Wat een mooie kaartjes! Echte post is zeker leuk, maar zo jammer dat het zo duur is geworden. Komt natuurlijk deels ook doordat we juist zo weinig versturen. Ik heb lang Postcrossing gedaan en die kaarten spaarde ik ook allemaal. Ik heb ze nog steeds ūüôā

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.