Ontspanning

APS- therapie van gisteren, minder pijnstillers, shoptherapie (allemaal even lachen ;)) en een begin aan een verhaal. Ik had ontspanning verdiend.

Een avondje tv kijken. Hoewel ik het gevoel heb dat ik elke keer weer dommer word als ik het kijk, kijk ik het toch. Goede tijden slechte tijden, Oh oh Cherso en dat nieuwe programma met die losgeslagen Brabantse dames. Bellen met m’n lieve vriendje. En Sex and the city (seizoen 2), aangezien er geen nieuwe Gossip Girl aflevering is deze week. Maar dit is ook fijn hoor!

6 reacties

 1. Lieke 2 november 2011 / 09:31

  Heerlijk! Ik kijk bijna nooit tv, omdat ik dan school doe ofzo dus als ik wel even voor de tv hang voelt dat voor mij ook als de ultieme ontspanning 🙂

 2. Misssexandthecityandme 2 november 2011 / 13:55

  Sex and the city,……the best there is,……ik heb alle series en films,…….en als ik in een slechte bui ben, zet ik het wel eens op,…..en kan ik er weer tegen,…….

 3. Stéphanie 2 november 2011 / 14:19

  Een avondje bankhangen is gewoon heerlijk! Zelfs met slechte televisieprogramma’s.

 4. Floor 6 november 2011 / 18:42

  Oh heerlijk zo’n avondje tv kijken! Haha grappig dat je zegt dat je voelt alsof je dommer wordt, op school hebben we namelijk geleerd (ik zeg niet dat het waar is, want ik kijk zelf non-stop tv) dat mensen die veel tv kijken minder slim zijn dan mensen die dat niet doen.

  Btw: Op welke site kijk je Gossip Girl? (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.