Onzeker? Doe het gewoon!

Ben je onzeker of iets wel gaat lukken, of je iets wel kan? Probeer het gewoon, waarschijnlijk heb je niets te verliezen. Waarom zou je het niet durven, wat houdt je tegen?

Ik zelf wil graag gaan werken na mijn examens en natuurlijk wil ik dit gaan combineren met mijn liefde voor schrijven. Oftewel: Een baantje op een redactie van een website of bij een tijdschrift zou perfect zijn. En toen had ik iets gevonden, het lijkt perfect. En toen sloeg de onzekerheid toe.

Kan ik dit wel, is dit wel wat ik echt wil? Ben ik wel goed genoeg en moet ik nu die stap wel gaan nemen? Als ik het niet zou doen zou ik mezelf tegenspreken. Waarom zou ik het niet gewoon proberen.

En toen kwam ik ook nog een filmpje tegen op beautyblog Veracamilla.nl. Zij heeft het hier hoofdzakelijk over het beginnen met bloggen, maar later legt ze uit dat het eigenlijk voor alles geldt. En zo is het maar net Vera!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hWZalq01tps[/youtube]

Vera heeft het over bloggen en dat je gewoon moet beginnen. Eigenlijk heb ik dit ook gedaan, eerst schreef ik over make- upjes en vond ik het leuk om mijn outfits te showen. Maarja, make-uppen enzo, daar blink ik nu eenmaal niet in uit. Dan maar schrijven over iets anders dan iedereen.

Dus nu heb ik mij ontwikkeld naar wat ik nu ben. Gewoon door te beginnen en wel te kijken waar ik uit kwam. Ik kwam er vanzelf achter wat mijn ding was en ben hierover gaan schrijven. Zo simpel is het!

10 reacties

 1. Joyce 29 maart 2011 / 07:50

  Mooi filmpje 🙂 Ze heeft het mooi gezegd allemaal.

 2. Mell. 29 maart 2011 / 09:42

  Gewoon doen!
  Xx liefs

  Neem een kijkje op mijn blog en neem de moeite om “het verhaal” te lezen.
  mellsrainbow.blogspot.com

 3. Nathalie 29 maart 2011 / 11:47

  So true! Krijg allemaal kansen om te leren wat ik altijd al heb wil leren. Dacht alleen dat het in de verre toekomst zou zijn. Dat is wel zo safe.. dan doe ik het nog wel ‘later’. En nu is het moment daar.
  Zo herkenbaar.. en leuk geschreven!

 4. Angelique 29 maart 2011 / 11:56

  Goed geschreven! En dat is inderdaad een goed filmpje 🙂

 5. Lieke 29 maart 2011 / 13:57

  hmmm, ik zal het proberen haha xd

 6. Anne 29 maart 2011 / 15:13

  Wat grappig, dit filmpje word op veel blogs genoemd! Had het ook al gezien en vind het een geweldig filmpje! Het is zo waar! Na dit filmpje had ik ook echt helemaal een energieboost haha.

 7. Chantal 29 maart 2011 / 17:09

  Dit heb je echt goed gezecht vind ik, het filmpje van vera is ook echt goed ze heeft gewoon gelijk!

 8. Olga 2 april 2011 / 16:34

  Sommige dingen zijn ook eng, maar het is heel dapper als je daar toch overheen durft te stappen en het wel probeert 🙂 xx.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.