Op mijn universele wishlist

Ik heb al wel vaker een ‘universele wishlist’ geschreven, maar ik zal even kort uitleggen wat het is. Een universele verlanglijst is een lijstje met alle dingen die je graag wilt. Dus niet alleen de materiële dingen, die normaal op een verlanglijstje staan, maar echt alle dingen! Dus ook dingen die ik wil doen of graag wil bereiken. Op dit moment wil ik zo onwijs veel dingen dat het simpelweg praktisch was om het op een rij te zetten. Maar het is natuurlijk dan ook leuk om hem gewoon met jullie te delen!

universele-wishlist

Een e-book schrijven

Ik ben al begonnen. Het is een onderwerp waarover ik al tijden iets wil schrijven, omdat ik mensen heel graag wil helpen. Verder hoop ik er ook een beetje mee te kunnen verdienen, maar dat is absoluut niet de hoofdzaak. Ik ben ook gewoon heel nieuwsgierig naar hoe het allemaal in zijn werk gaat – de technische dingen, het schrijven, maar ook het inkomen. Veel bloggers schrijven e-books om inkomsten te genereren en ik ben heel nieuwsgierig hoe dat zal gaan.

Naar een event kunnen

Als blogger word je uitgenodigd voor een heleboel pers evenementen. Je ziet ze misschien bij andere bloggers weleens voorbij komen. Hoewel ik vind dat een event vaak weinig toevoegt aan een blog, wil ik het toch wel een keertje meemaken! Ik ben letterlijk nog nooit op een bloggers/persevent geweest, haha. Dit is een van de dingen die ik heel graag zou willen meemaken wanneer ik me weer beter ga voelen!

Gezondheid

Tsja, moet ik daar nog toelichting bij geven? Ik wil me graag weer een beetje beter gaan voelen! Weer helder kunnen nadenken en me beter kunnen focussen zijn twee dingen die bovenaan de verlanglijst staan, haha!

Buiten in de zon zitten

Kom maar op met dat zonnetje! Volgens mij staan de stoelen nu weer bij ons op het balkon, dus wanneer de zon schijnt en ik voel me goed genoeg, dan weet ik wat me te doen staat. Deze is lekker haalbaar, fijn!

Ik heb dit vorige week geschreven en dit weekend hebben we fijne stoeltjes gekocht en hebben we buiten gezeten. Heerlijk! Heel erg fijn.

Op vakantie

We doen even de vorige in het kwadraat, haha! De vorige keren dat ik op vakantie ging was dat heel (stiekem te) heftig. Zoals we het toen hebben gedaan kan het niet meer, maar ik heb toch wel heel erg zin om naar de zon te gaan! Wie weet… Hij staat in elk geval op mijn lijstje, hihi.

Een verfrissing van mijn layout

Ik vind dat mijn layout een upgrade kan gebruiken. Geen grote verandering, want ik ben nog steeds super blij met wat mijn blog uitstraalt, maar gewoon wat kleine aanpassingen om hem meer ‘van nu’ te maken.

Mooie blogs schrijven

Ik wilde eerst zeggen: meer bezoekers op Lisanneleeft. Maar nee, ik wil dat meer mensen iets hebben aan mijn blog. En dat heb ik natuurlijk zelf in de hand, ik hoef alleen maar iets moois/goeds/pakkends/leuks te schrijven om meer mensen blij te maken!

Een iMac & nieuwe telefoon

Wat stom om deze twee dingen ‘nodig’ te hebben tegelijk, dure grapjes! Mijn iPhone heb ik inmiddels 2,5 jaar en je merkt echt dat die apparaten niet gemaakt zijn om lang mee te gaan helaas. Met mijn MacBook geldt hetzelfde, deze heb ik al wel langer maar ik merk dat hij het erg zwaar heeft met bepaalde programma’s en het dan weleens af laat weten. Dus, deze staan op mijn verlanglijstje!

Overzicht

Het gevoel dat je alles op een rij hebt. Dat is een goed gevoel, die hoort ook op mijn verlanglijstje!

Verder wil ik graag werken, maar ik beschouw mezelf niet voor vol als ik zeg dat ik niet al werk, ondanks dat ik de afgelopen tijd niet meer naar kantoor ben geweest. Ik werk namelijk voor mijn bedrijf/blog en dat is niet zonder beloning. Dat vergeet ik soms een beetje! Stiekem is het natuurlijk juist iets heel moois dat ik dat kan blijven doen, ondanks dat ik me niet geweldig voel.

Dus… dat is mijn universele wishlist! Wat staat er op jouw universele wishlist?

DELEN:

30 reacties

 1. Geertje 31 maart 2014 / 06:14

  Wat een mooie wishlist! Stuk voor stuk dingen die haalbaar zijn en dat is wel belangrijk voor zo een wishlist! Wat er op mijn wishlist staat? hmmm…. denk toch wel minder pijn!

 2. Frauke 31 maart 2014 / 06:17

  Zo he, een boel dingen! Ik ben benieuwd naar je e-book, leuk als je zoiets kan maken. Ik ben ook nog niet vaak bij een event geweest, maar dan omdat het zo moeilijk bereikbaar is telkens. Wel fijn dat je wishlist echt ‘haalbaar’ is, op die materiële spullen na zijn het dingen die je zelf in de hand kan werken dus … succes ermee :D!

 3. Bianca 31 maart 2014 / 06:19

  Leuk om te zien wat je allemaal graag wilt doen wens je er veel succes mee 🙂 x

 4. MySimplySpecial 31 maart 2014 / 06:38

  Wat een mooie lijst en ik ben benieuwd naar jou ebook! Bovenaan mijn lijst staat absoluut beter worden.

 5. Nicole 31 maart 2014 / 06:40

  Op dit moment is mijn wereld nogal klein en mn wishlist dus ook.. Maar wel goed al die punten van je!!

 6. Marion 31 maart 2014 / 06:40

  Ben het met Geertje eens. Het zijn haalbare dingen, in welke vorm dan ook en dat maakt het leuk. Goed nadenken over je vakantie. Er moeten mogelijkheden zijn toch? Hoop dat je een keer gaat schrijven over wat mogelijk is voor jou wat vakantie betreft. Wat je graag zou willen en wat haalbaar is. Zelf wil ik ook heel graag. Laatste keer was ik 18 (ik ben nu 36). Ik geef toe: ik stel uit, uit angst. Dit jaar ga ik nog niet, maar mijn vakantie gaat in 2015 gebeuren. Hoe dan ook!!!

 7. Hester 31 maart 2014 / 06:57

  Goede! Overzicht is inderdaad wel fijn, haha. Komende week wordt heel druk maar wel leuk (vier avonden in theater) en daarna hoop ik dat ik gewoon iets meer tijd en ruimte krijg in mijn leven, wel zo fijn!

 8. Susanne 31 maart 2014 / 08:02

  Ik lees toch een boel nuttige dingen! Gaaf van je E-book! Ga je daar nog een artikeltje over wijden of krijgen we pas iets te horen/zien als het af is?
  Ik kan niet heel snel iets verzinnen dat op mijn universele wishlist staat (dan kom je er eigenlijk pas achter hoe snel je dan aan materiele dingen denkt!). Maar ik het super gaaf vinden als ik in opdracht, voor vrienden/familie, dingen kan gaan bakken/koken. Een mini eigen bedrijfje dus! En van een materieel iets: een scooter en tablet oh én een auto haha!

 9. Lauriëtte 31 maart 2014 / 08:24

  Hele mooie wishlist! & Op veel vlakken prima haalbaar toch! Succes! 🙂 x

 10. Manon 31 maart 2014 / 08:39

  Wat een fijne wishlist! Ik wil ook graag op vakantie en heerlijk in de zon zitten ^^

 11. Linda 31 maart 2014 / 08:39

  Mooie lijst! Ik hoop dat al deze dingen mogen gaan gebeuren binnenkort! 🙂
  Leuk idee ook trouwens, ik maak wel eens wensenlijstjes maar bijna altijd materieel, oeps… Toch maar eens zo’n lijst maken binnenkort!

 12. Eline 31 maart 2014 / 08:40

  Ik heb al heel veel aan je blog hoor, vooral je blogtips vind ik altijd heerlijk 😀 Mooi lijstje!

 13. Jennn 31 maart 2014 / 09:05

  Mooi lijstje. Die apparaten zijn idd niet gemaakt om jarenlang mee te gaan, na een jaar of twee schijnt het toch wel op te zijn. Dat merkte ik ook wel aan mijn eigen telefoon, die deed het nog prima hoor, maar je kon wel merken dat hij slechter werd. Maar sinds dit weekend ben ik de gelukkige bezitter van een nieuwe!

 14. Todayslife 31 maart 2014 / 11:02

  Een event bezoeken lijkt me ook zo leuk! En een iMac lijkt me ook super!

 15. Miranda 31 maart 2014 / 11:09

  Wat een leuk lijstje Lisanne, denk dat hier heel veel of zeg maar alles op den duur wel van gaat uitkomen. Ben benieuwd naar je e-book.

 16. Mariska 31 maart 2014 / 11:17

  Wat een mooie lijst! Ik hoop inderdaad dat je je snel beter gaat voelen. Lees wel van alles op Twitter ook 🙂 Goed bezig met je e-book! 🙂

 17. Elize 31 maart 2014 / 11:50

  Mooie dingen staan er op je wishlist. Leuk om eens over na te denken. Op de mijne staat ook een vakantie. En een nieuwe bril (maar die komt over twee weken al! :D) en het halen van m’n bachelor en beginnen aan m’n master…

 18. Miss Sentinelli 31 maart 2014 / 11:58

  Hele mooie wishlist! Een aantal dingen zijn ook herkenbaar haha, zoals een iMac, naar een persevent gaan etc.

  Ik hoop dat je je snel weer beter gaat voelen!

 19. Kirsten 31 maart 2014 / 12:10

  Tof lijstje, zeker ook omdat het een niet MEGA wensen zijn, maar juist dingen die heel dichtbij je staan. Ben erg benieuwd naar je e-book. Wat ik graag zou willen? Meer duidelijkheid staat denk ik wel op de eerste plek, maar ook een combinatie tussen meer bewegen en zelfstandigheid staat hoog op mijn lijstje (wordt aan gewerkt!) Leuk om eens over na te denken. Liefs!

 20. Cindy 31 maart 2014 / 13:33

  Wat een leuk lijstje met een aantal haalbare dingen. Ik zou graag nog willen reizen, niet eens heel ver hier vandaan, ik ben nog nooit bijv. in Waalwijk geweest wat 10km van ons vandaan ligt. Vakanties houden, genieten, genoeg slapen, van onze tuin en de zon genieten. Heerlijk!

 21. Tamarah 31 maart 2014 / 13:46

  Wat een mooi overzicht zo! Leuke dingen om aan te werken! Veel succes! Ik heb ook genoeg dingen op mijn lijstje staan waar ik aan wil gaan werken. Een daarvan is een lekkere vakantie boeken in september. En veel genieten van de zon en rust!

 22. Zo simpel is dan geluk 31 maart 2014 / 18:01

  Mooie wishlist. Ik hoop echt dat het LDN ervoor gaat zorgen dat je je een stuk beter gaat voelen. Succes morgen bij de arts!

 23. Simone 31 maart 2014 / 18:34

  Ik vind dat je een mooie wishlist hebt! Ik vind het trouwens echt heel erg tof dat je een E-book aan het schrijven bent. Kun je dat dan ook zo gemakkelijk publiceren? Ik ben wel benieuwd naar de vorderingen daarvan. Misschien daar eens over bloggen? 🙂

 24. Quirine 31 maart 2014 / 20:07

  Die laatste kan ik me heel erg in vinden. Mooie wishlist, ik hoop voor je dat ze uit gaan komen!

 25. Tiffany 31 maart 2014 / 21:27

  Wat een leuk lijstje! Ga ik zeker en vast ook een keertje maken 🙂

 26. Suzanne 1 april 2014 / 13:03

  Mooi lijstje Lis. Ik kan mij hier ook wel in vinden moet ik zeggen.

 27. Mandy 1 april 2014 / 13:32

  Wat een mooie lijst, vooral dingetjes dus die je zelf moet gaan bereiken inplaats van materiele dingen. Dat je je beter gaat voelen (en naar een event kunt!) gun ik je echt!

 28. Anouk 1 april 2014 / 21:26

  Voor je lay-out weet je me te bereiken 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.