Op naar de zon!

Jeeej, we gaan op vakantie! Vandaag stappen we om 11 uur het vliegtuig in en stappen we uit op Mallorca. Zon, zee en strand. Wat wil een mens nog meer? Niks!

Ik moet zeggen dat ik eigenlijk helemaal niet zo toe was aan vakantie, ik ben dit jaar al 2 keer weg geweest, eerst naar Lanzarote, toen een weekendje Londen. Ik hou van het leven dat ik nu heb dus in principe is het niet zo onwijs nodig.

Maar het feit dat het kan, dat mijn lichaam weer even een energieboost krijgt, en dat ik gewoon even kan genieten van de rust, maakt dat ik toch graag op vakantie ga. Verder is het zien van nieuwe omgeving (en winkels, hahaha) ook altijd leuk.

Ik ben er klaar voor!

Ik ga samen met Tim, 11 dagen lang. En dan op  onze bips zitten en genieten. Weer geen rolstoel mee, maar op Lanzarote redde ik het ook prima zonder. We gaan zien hoe het gaat en ik laat het jullie weten. Ik heb geen idee of ik daar ergens ook internet heb, maar anders zijn jullie mijn vakantiefoto’s en updates nog tegoed. Voor nu heb ik in elk geval vooruit geschreven, er komt gewoon elke dag een artikel online. Hopelijk wordt het in Nederland ook mooi weer! En ga jij nog op vakantie?

14 reacties

 1. Laura 25 juli 2012 / 07:31

  Veel plezier! (terwijl wij hier nog even verder ploeteren)

 2. Laura 25 juli 2012 / 14:48

  Have fun!
  Ik heb gisteren samen met vriendje een vakantie naar Tenerife geboekt en vandaag netjes betaald. Helaas moeten we alleen nog heel even wachten voor we gaan! Maar dat is gelukkig over zo’n 2,5 week al :D!

 3. Annabel 26 juli 2012 / 02:12

  Heel veel plezier! en niet te bruin worden hé? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.