Op naar Londen! (+Wishlist)

Eerder vertelde ik al over het valentijnscadeau dat ik kreeg van Tim: Een weekendje Londen. Het is zo ver! Morgen vliegen we naar Londen! Ik ben er nog nooit geweest (Tim wel), dus ik ben heel erg benieuwd wat me te wachten staat en hoe ik het ga vinden.

En daarbij zou ik mezelf niet zijn als ik geen enkel moment aan shoppen heb gedacht, haha. Ik heb wat rondgekeken op de webshop van Forever 21!

En Topshop!

Het is niet zo dat ik dit allemaal ga kopen (duur grapje, Topshop is toch best duur nog), maar wat mij betreft is het gewoon fijne eyecandy! Dat neemt trouwens niet weg dat ik dit allemaal zo zou dragen, alles van mijn “wishlist” zou ik zo aantrekken!

Maar goed, terug naar waar we waren, Londen, haha! Je zou bijna vergeten dat het daarover ging. Morgenochtend vertrekken we, maandagavond komen we terug! Tim heeft de vluchten op perfecte tijden gepland, dus ik weet zeker dat het een heel fijn weekend wordt! Tim houdt ook van shoppen en ik de ubertoerist uithangen en veel foto’s maken, dus dat komt helemaal goed. Ben jij al eens in Londen geweest?

DELEN:

11 reacties

 1. Chantal 25 mei 2012 / 13:46

  Oh wat gaaf zeg, alvast héél veel plezier ennuhh shopze! 😉

 2. Marc 25 mei 2012 / 14:02

  Londen is een prachtige stad, ben er inderdaad al eens geweest. Geniet er maar van!

 3. Marahschrijft 25 mei 2012 / 14:02

  Ja, al meerdere keren! De eerste met school in de tweede klas en een paar jaar terug met vrienden weer naar London gegaan, beide keren een week. Met school was het dan 5 dagen, zelf 7 dagen. London is een heerlijke stad! Veel plezier daar!

 4. Claire 25 mei 2012 / 15:12

  Ik kan je vertellen, london is echt superleuk! Wel een van mijn favoriete steden! Ook kan je echt heeeeeeeel goed shoppen bij Gilly Hicks, Hollister en Abercrombie, echt doen gewoon 😉

 5. Astrid 25 mei 2012 / 15:26

  Londen is echt een hele mooie stad! Of beter: ik ben er VERLIEFD op! <3
  Ik ben er nu *telt* vier keer geweest. Alle vier keren waren eigenlijk om concerten te bezoeken van leuke bandjes, maar ik heb ook aardig wat sightseeing gedaan tussendoor. 🙂

  Het enige vervelende vind ik dat ik -ondanks dat er "look left" en "look right" op de grond staat- nog altijd de verkeerde kant opkijk bij het oversteken. Maargoed, dat ligt puur aan mezelf. :')

 6. Mariette 25 mei 2012 / 17:21

  Heel veel plezier meis!
  Ik ben vorige zomer een dagje in Londen geweest :).

  Liefs, Mariette

 7. Renske 25 mei 2012 / 19:44

  Leuk! Veel plezier.
  Het is trouwens: “Dat neemt trouwens niet weg dat ik dit zou dragen.” Door je dubbele ontkenning wordt het feit dat je het zou dragen wel weggenomen, wat dan weer zou betekenen dat je het niet zou dragen. Als je het nog snapt haha

 8. Lily 25 mei 2012 / 20:32

  Veel plezier in Londen !
  geweldige stad : D
  Was jij pas in rotterdam?

 9. Kim 25 mei 2012 / 22:28

  Londen! <3 Ik ben er nog maar één keer geweest, bijna 10 jaar geleden, voor een weekendje. Geweldige stad, maar nog niet genoeg gezien dus ik moet nog een keertje terug. =D Have fun!

 10. Ilse 29 mei 2012 / 00:43

  Nouuuuuu, ik ben ook net terug haha! Zou grappig geweest zijn als we elkaar tegen waren gekomen! Ik HOU van Londen, echt onwijs. Ik heb nou ook een dikke dip want ik mis Londen nu al.. 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.