OPI Nicki Minaj mini nagellakjes

Een tijdje geleden zette ik deze lakjes op mijn wishlist. Helaas waren ze niet in mijn buurt te koop, dus had ik de hoop al opgegeven. En toen kwam reddende engel Yara. Zij kocht de lakjes en stuurde ze naar mij op. Resultaat? Een blije Lisanne met heeele mooie nagels!

De namen: Save Me, Pink friday, Fly, Did It On ‘Em

Ik heb Pink Friday al op sinds ehh… vrijdag, haha. Hij is echt heel mooi! Veel mooier dan op de foto. Een lichtroze kleur die toch heel erg opvalt, nice! En het glitterlakje is gewoon best fotogeniek, nietwaar?

Wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinsten?

12 reacties

 1. emma 7 maart 2012 / 08:15

  Ahhhh het zijn echt supermooie kleurtjes <3 ik heb ze zelf ook, maar vind het vooral jammer van de kleine potjes, anders zou ik ze echt dagelijks dragen 🙂

 2. Chantal 7 maart 2012 / 08:38

  Ik heb ze ook en ben er helemaal verliefd op, wát een leuke lakjes zijn het!

 3. Tedje 7 maart 2012 / 10:20

  mooie kleurtjes! ik ben benieuwd naar de swatches!

 4. Alexandra 7 maart 2012 / 11:06

  Ik vind deze zoooo ontzettend mooi, maar ik heb geen flauw idee of ze in België te verkrijgen zijn?

 5. Esmay 7 maart 2012 / 16:41

  Love Nicki <3! Ik heb er 3, fullsize. Pink Friday, Metallics 4 Life en Fly.
  Geweldige nagellakjes!

 6. Mariette 7 maart 2012 / 18:26

  Ik vind die collectie echt super!! 😀

  Liefs, Mariette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.