Opleving tot AANVAL (schokkende beelden)– wvdTEEK vlogweek #1

De eerste dag dat ik je weer meeneem in mijn leven met chronische Lyme! De dag startte onwijs leuk, ik deed heel veel leuke dingen. Totdat ik instortte…

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Mijn camera kreeg ik niet meer uit en zo heb ik heel nare beelden gefilmd. Het stuk was nog veel langer, maar ik vind het zelf erg lastig om ernaar te kijken, zoals je wellicht zal begrijpen.

19 reacties

 1. Ashley 1 april 2017 / 13:26

  Wat fijn dat grotendeels de dag prettig voor jou was! Het is goed om te laten zien hoe het ook gaat als je last van aanvallen hebt. Ik vond het best heftig maar ik begrijp nu steeds beter wat een nare ziekte lyme is. Ik blijf hopen op een wondermiddel zodat het voor jou allemaal beter te doen is. Dikke knuffel!

 2. Martine 1 april 2017 / 14:21

  Lieve Lisanne, bijzonder om te zien hoe jij zo kan genieten van de kleine dingen in het leven ondanks dat je lichaam het ook wel eens behoorlijk laat afweten. Heftig om te zien wat de ziekte van Lyme met je doet en je zo uitput. Ik heb echt grote respect voor jou positiviteit en hoe je die ook uitstraalt zo in je blogs en vlogs. Ik hoop dat je de komende periode veel mooie en goede dagen mag beleven!

 3. Soesa 1 april 2017 / 15:07

  Wat ben je dapper om dit te laten zien .❤️ Ik vond je vlog leuk behalve de aanval dan natuurlijk. Wat een rot ziekte is het zo heftig! Ik wens je veel kracht toe ! En ik vind je crea bea video,s en je lichtpuntjes ontzettend leuk om te zien ? Bedankt dat je ons laat zien wat het inhoud om deze ziekte te hebben.

 4. Reiny 1 april 2017 / 15:24

  Leuke vlog… Heftig zo`n aanval te zien..maar geeft wel een goed beeld van de werkelijkheid denk ik..

 5. Karin 1 april 2017 / 16:30

  Jeetje Lisanne, hoewel ik weet dat je deze aanvallen hebt ben ik toch behoorlijk geschrokken van de beelden. Dappere Lisanne wat heb ik het met je te doen.

 6. Julia 1 april 2017 / 17:30

  Jeetje, heftig om zo’n aanval te zien. Aan de ene kant fijn dat je zo veel leuke dingen hebt kunnen doen, maar andere andere kant natuurlijk heel vervelend dat het je zo uitput en uiteindelijk leidt tot een aanval. Toch dapper dat je de beelden wil laten zien, want dat geeft wel een goed beeld hoe het is voor jou. Ik hoop echt zo dat die ozontherapie straks wat voor je doet!

 7. Talitha 1 april 2017 / 22:30

  Er zou veel meer aandacht moeten zijn voor de gevolgen van een tekenbeet en ziekte van Lyme. Ongelooflijk hoe het een mens uit kan putten, zowel mentaal als fysiek! Ik hoop zo dat er snel betere tijden voor je mogen komen. Je doet het ondanks zoveel tegenslagen super goed, je bent een kanjer??

 8. Deborah 1 april 2017 / 23:54

  O meisje wat ben je dapper. Ik hoop zo erg dat er gauw verbetering voor je komt. Je geniet zo als het goed met je gaat en ik gun je dat zo erg.
  Superdapper dat je dit laat zien.

 9. Laura 1 april 2017 / 23:57

  Dapper dat je zo open bent over hoe het is om lyme te hebben, ik had al veel bewondering voor je, maar als ik zie hoe zwaar je het hebt bibber ik er wel van en wordt mijn bewondering en respect voor je alleen maar groter. Sterkte & liefs!

 10. Diana 2 april 2017 / 08:52

  Jeetje Lisanne, wat een heerlijke dag met leuke dingen en dan zulke nare aamvallen op het einde.
  Helaas wel de waarheid…de prijs die je betaald na leuke dingen of teveel dingen doen.
  Dapper dat je het toch laat zien.

 11. Bianca Schrijft 2 april 2017 / 12:53

  Jemig, wat ongelooflijk heftig om te zien! Wel heel knap dat je dit in je vlog hebt gedaan!

 12. Linda 2 april 2017 / 19:13

  Ik heb echt met een brok in mijn keel zitten kijken Lisanne! Zo knap dat je dit toch durft te plaatsen, ondanks dat het zo heftig is allemaal 🙁 Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen, sorry.

 13. Linda 2 april 2017 / 19:36

  Wat goed dat je dit zo open laat zien, en wat extreem heftig tegelijkertijd.
  Die aanvallen, echt niet te geloven. Geen woorden voor!
  Heel veel knuffels! <3

 14. Leonie 2 april 2017 / 22:04

  Ik heb echt met kippenvel naar die aanval gekeken. Zo naar! Kan me ook voorstellen dat het voor jou ook heel naar is om terug te zien! Ik vond het ook confronterend om beelden van mijn aanvallen terug te zien. Net alsof het dan opeens nog heftiger is

 15. Daniëlle 3 april 2017 / 17:51

  Heel heftig om te zien. Ik werk veel met kinderen met epilepsie en een aanval blijft altijd naar om te zien.
  Ik vind het wel heel goed dat je ook de slechte kant laat zien, want dat is natuurlijk vaak aanwezig bij jouw ziekte. Sterkte met alles!

 16. Marije 4 april 2017 / 07:46

  Jeetje wat heftig om zo’n aanval te zien! En weet je wat ik het allerergst vind? Dat je dan alleen bent..
  ik heb het echt met je te doen en ik hoop echt dat binnenkort hét medicijn wordt gevonden waardoor je je weer lekker gaat voelen. Knufffff

 17. Shari 4 april 2017 / 15:25

  Jeetje wat enorm heftig zo’n aanval! Ik hoop zo keihard dat je je beter gaat voelen. Ik gun het je zo!
  n jeetje wat ben jij een krachtig en positief op de dagen dat het beter met je gaat! Als je lekker even naar buiten kan of even creatief aan de slag kan!. Dat is super om te zien! Ik wens je heel vee; sterkte en heel veel goede positieve en mooie fijne dagen!

 18. Mariska 16 april 2017 / 14:33

  Wat enorm heftig zo’n aanval, jeetje 🙁 Ik wens je heel veel sterkte toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.