Opruimvideo! Make-up stash opruimen

Vandaag neem ik je mee in mijn opruimsessie! Omdat ik ga verhuizen ging ik aan de slag en minimaliseerde ik mijn make-up stash. Ik heb natuurlijk lang niet zo veel make-up als beautybloggers vaak hebben, maar toch best veel. De moeite waard om het op te ruimen! Ik hoop dat je het leuk vindt om te zien.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

thumbnail-make-up-opruimen-video

Ik ben wel benieuwd: heb jij veel make-up? En draag je het ook echt allemaal?

DELEN:

6 reacties

 1. Tiffany 27 augustus 2015 / 08:09

  Ik heb ongeveer even veel make-up als jij hebt, alleen een stuk minder foundation haha. Moet ook maar eens gaan opruimen, want er zitten dingen tussen die ik nooit meer gebruik.

 2. Margot 27 augustus 2015 / 10:36

  Leuk om te zien en zo lekker als alles weer opgeruimd is!

 3. Renate 27 augustus 2015 / 10:56

  Leuke video! Altijd fijn als alles weer opgeruimd is en jeetje dat je het allemaal in 1 la krijgt! Ik heb gewoon een hele kast met 9 lades van Ikea waar mijn hele stash in zit haha! Ik krijg ieder geval zin om nu ook mijn make-up stash op te gaan ruimen!

 4. Harriët 27 augustus 2015 / 15:27

  Jaaa hier hou ik van. Ik ben echt van het organiseren in bakjes en laatjes en categorieën en heerlijk. Ik heb eigenlijk bijna geen make-up meer op wenkbrauwpotlood, mascara en bb creme na. Oh 1 lipstick. En nagellak telt niet zoals je zei 😉 Ik houd van opruimvideo’s, mag zeker vaker!

 5. Annelies 27 augustus 2015 / 17:05

  Ik heb héél veel make-up. Maar dat komt omdat ik altijd alles bewaar en vaak van haarkleur wissel. Bij een andere haarkleur hoort weer andere make-up vind ik. Je hebt het wel heel overzichtelijk en fijn gesorteerd met al die bakjes enzo. Leuk filmpje om te zien! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.