OUTFIT: Blije bloempjes

Gisteren was het lekker weer en ik voelde me goed! Tim en ik gingen naar het strand en namen mijn fototoestel mee. Zonder SD kaartje, geen foto’s op het strand dus. Ik heb trouwens weer op mijn gewone (niet elektrische) fiets naar het strand gefietst! En toen we terug kwamen hebben we nog wel even foto’s gemaakt van mijn outfit, kijk mee!

Top: Primark (huidige collectie)
Jegging: H&M
Schoenen: Zara
Oorbellen: V&D
Zonnebril: Ray Ban

Ik realiseer me dat het bloesje op de foto’s niet heel flatterend lijkt (een beetje granny style?), maar volgens mij valt dat ‘in het eggie’ wel mee. Ook zijn de foto’s van boven genomen, wat ook niet heel erg meehelpt. Of het aan mij lag of een de fotograaf is nog maar de vraag… Haha!

Zelf werd ik in elk geval vrolijk van de fijne dag gisteren en heb ik met volle teugen genoten. Ook van deze blije outfit! Wat vinden jullie van mijn outfit? En wat droeg jij bij het lekkere weer van gisteren?

15 reacties

 1. lifesplash 3 juli 2012 / 07:49

  Slim om zonder SD kaart je camera mee te nemen, haha! Wel leuke foto’s. 🙂

 2. Yasmin 3 juli 2012 / 08:59

  Je zag er goed uit! Gisteren moest ik mijn eerste dag gaan werken en had ik gewoon een jeans en een zwarte t-shirt aan. Ik dacht dat het kouder ging zijn dus heb serieus afgezien met die warmte 🙂

 3. Lizzy 3 juli 2012 / 09:37

  Super mooi outfitje. Leuk gecombineerd! Ik droeg eigenlijk geen zomerse kleding, maar simpel een spijkerbroek en een simpel shirt.

 4. Rianne 3 juli 2012 / 09:43

  Ziet er leuk uit! Fijn dat je je goed voelde 🙂

 5. Amy 3 juli 2012 / 10:59

  Hele leuke outfit! 🙂 je topje is echt super vrolijk.

 6. Femke 3 juli 2012 / 11:47

  Hele leuke foto’s! En wat een mooie outfit, vooral je blousje is erg gaaf! ^^
  liefs~!

 7. Vivian 3 juli 2012 / 12:22

  Ik vind het bloesje wel schattig hoor, alleen niet zo mijn smaak haha. Leuke foto’s in ieder geval, je ziet er echt goed uit!

 8. Amanda 3 juli 2012 / 14:40

  Ik vind het een leuke outfit! En goed van je dat je op je gewone fiets naar het strand bent gegaan, ben blij dat het nu zo goed gaat!

 9. Ashley 6 juli 2012 / 22:25

  Ik wil niet als een stalker klinken, maar woon jij in het prachtige duinplan? (summier genoeg omschreven? Haha, wil niet dat je straks echte stalkers hebt). Ik vind die huizen daar zo leuk! Op de een of andere manier heel Zweeds 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.