Outfit: Comfy, classy, budget

Vandaag wederom geen favorieten blogposts van deze week, want ik kwam gisteren pas terug van vakantie! En ik lees niet zo snel, haha. Maar wel een outfit! Wederom heel buget, maar daardoor zeker niet minder leuk!

Jurkje/lang shirt H&M 5 euro
Panty V&D 1 euro
Rokje H&M 5 euro
Schoenen Hobbs 20 euro
Blazer H&M 20 euro
Oorbellen V&D 1 euro

13 reacties

 1. Romy 6 januari 2012 / 10:43

  Wow, dat is pas goedkoop! En nog een mooie outfit ook!

 2. Ilse 6 januari 2012 / 18:51

  Normaal gesproken vind ik dat soort pantys vrij hoerig (mag ik dat zo zeggen?) maar het staat jou, het ziet er goed uit!

 3. Nikki 6 januari 2012 / 19:00

  Oh wat een leuke blazer! Mag ik misschien vragen hoe je je haar hebt geverfd? ik vind het er echt super natuurlijk uitzien! 🙂 Ik wil mijn haar misschien ook blond verven maar ben bang dat het geel wordt haha. Heb je het bij de kapper laten doen? 🙂

 4. lilly 6 januari 2012 / 20:47

  Ik vind je outfit leuk en wat een gave panty 😀

 5. Lies 6 januari 2012 / 22:58

  Ik heb ook altijd budget outfits, heel leuk gecombineerd! Volgens mij heb ik dat jurkje/shirtachtig ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.