OUTFIT: Comfy & warm

Wow, het is echt lang geleden dat ik een outfit post deed! Nu ben ik niet een grote fashion koningin, voor mij is het altijd de uitdaging om iets leuks uit de kast te pakken wat ook nog lekker zit. En ja, deze outfit is hier een resultaat van!

outfit

bummer-rokje

Dit rokje liet ik al zien vorige week in een andere blogpost. Ik ben er helemaal weg van, maar na het maken van de foto’s kwam ik erachter dat er twee grote gaten in zitten (hier links beneden bij de naad en nog eentje aan de achterkant). Super jammer, ik moet nog even kijken of ik hem nog kan maken of dat ik ermee terug ga naar de winkel.

Dus, dit rokje is van het merk Soho (te koop bij V&D).

outfit2

En de rest van de outfit! Het vest komt van Primark, dit is echt het perfecte comfy vest. De top is van H&M, de legging van Action.

  uggs

En de dames laarzen van UGG australia. Deze passen ook super bij mijn comfy outfit. Hoewel ik hierop niet heel lang kan lopen (echt veel steun geven ze niet) draag ik ze toch graag omdat ze zo heeeeerlijk warm zijn.

Dus… dit is een van de outfits die ik graag draag (tsja, met een ander rokje dan) wanneer ik ga voor super comfy! Ik draag ook wel spijkerbroeken, maar stiekem zit dit toch echt een stuk lekkerder. Legging, rokje, top en comfy vest. En uiteraard lekker warme schoenen of pantoffels. Wat draag jij als je voor een super comfy outfit gaat?

Dit artikel bevat een of meerdere producten die zijn opgestuurd door een merk of bedrijf. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.
DELEN:

42 reacties

 1. Rosebird 27 januari 2014 / 06:52

  Het zit inderdaad heel lekker comfy en ziet er toch leuk uit! Het voelt stiekem alsof je je chille pyjamabroek aanhebt, maar dan modern. Jammer van de gaten, hopelijk mag je ‘m ruilen!

 2. Kelly Caresse 27 januari 2014 / 07:45

  Wat een leuke outfit Lisanne! Leuk on outfits van je te zien, dat rokje is echt onwijs tof! Naar zoiets ben ik nog op zoek

 3. Nicole 27 januari 2014 / 08:50

  Ik vind het niet alleen een comfy outfit maar ook erg leuk!
  Zou het zelf ook dragen XD

 4. Tineke 27 januari 2014 / 09:11

  Wat jammer dat het rokje stuk is! Deze outfit is heel erg leuk, ik vind je rokje erg mooi!
  Liefs

 5. Daisy 27 januari 2014 / 09:15

  Ik vind het echt een super comfi outfit. Heerlijk voor een chille zondag en een zondag als je op visite bij je schoonouders moet ofzo! 😉

 6. Jessie 27 januari 2014 / 09:16

  Ik draag in de winter eigenlijk altijd een legging met een sweater dress of rokje en comfy trui. Ik vind het warmer en gemakkelijker zitten dan denim bijvoorbeeld. Jammer dat het rokje stuk is want ik vind het je erg leuk staan.

 7. kvgr 27 januari 2014 / 09:24

  Even een kritische noot…… Uggs gebruikt (uiteraard) Australische schapen voor haar schapenvachtjes in Uggs laarzen en die worden veel minder diervriendelijk gehouden dan in Nederland. Daar doen ze aan ‘mulesing’ om te voorkomen dat de groene vlieg eitjes legt die maden worden. Door het schaap letterlijk op te knopen met vastgebonden poten, op de kop te hangen, en een flinke strook vlees (onverdoofd) weg te snijden bij het achterste van het schaap. Het idee is dat op het littekenweefsel dat zo ontstaat geen wol meer groeit waardoor de vlieg daar niet wil leggen….. Google er maar eens op. Onder andere hier vind je een goed artikel met foto’s http://www.piepvandaag.nl/uggs-en-halal-de-lijdensweg-van-australische-schapen/.
  Ik weet dit ook pas sinds kort, dus ik verwijt je niks, maar wil alle Ugg-liefhebsters dit heeeeel graag duidelijk maken! En voor alle duidelijkheid: deze methode wordt dus niet in Nederland gebruikt door Nederlandse schapenhouders.

  • Nicky 27 januari 2014 / 15:47

   Mee eens. Fijn dat je dit zo actief met mensen deelt. 🙂

 8. Susanne 27 januari 2014 / 09:36

  Ik vind juist een (goed zittende) spijkerbroek meer comfi zitten haha! Met rokjes zit ik altijd te hannesen omdat ze omhoog kruipen of de legging zakt af. Ook een bezoekje aan de wc is dan veel gesjouw vind ik. Maar het rokje is wel super leuk! Jammer van die gaten, hoort natuurlijk niet!

 9. Kimberly 27 januari 2014 / 09:46

  Ik vind je outfit super leuk! Dat rokje is helemaal geweldig, jammer van de gaten alleen zeg! Ik draag ook heel graag een lekker zittend rokje, legging en comfy vest haha

 10. Linda 27 januari 2014 / 09:52

  Leuke outfit! 🙂
  Voor mij bestaat een comfy outfit meestal uit een dikke iets-te-grote trui en m’n joggingbroek. Heerlijk relaxt! Alleen niet handig als ik nog de deur uit moet, haha :’)

 11. MijnNotitieboek 27 januari 2014 / 09:57

  Wat een leuke outfit! Ziet er heerlijk comfy uit, zou ook echt iets voor mij zijn.

 12. Bibian 27 januari 2014 / 10:14

  Wat een leuke outfit, en heerlijk comfy vest! Staat je goed. Liefs

 13. Manon 27 januari 2014 / 10:28

  Love jouw UGGS! Ben er dol op <3 leuk rokje ook!

 14. Chantal 27 januari 2014 / 10:34

  Ik ben geen rokjes type, zit niet lekker in een rolstoel

 15. marlijn 27 januari 2014 / 10:46

  Staat je goed Lisanne! Dat rokje is echt super, jammer dat je er nu achter komt dat er gaten in zitten, dat hoort inderdaad niet. Hopelijk valt er nog iets aan te doen!

 16. Mamoesjka 27 januari 2014 / 10:57

  Leuke outfit! Ik vind je rokje erg leuk…
  Ik ben geen fan van Uggs (schapen horen in de wei en niet aan je voeten) maar ze staan bij deze outfit mooi!

 17. Fantastic Moms 27 januari 2014 / 10:59

  Wat jammer dat het rokje stuk is, want hij is to die for! Echt prachtig, staat je supergoed!

 18. Hester 27 januari 2014 / 11:29

  Ik vind dit rokje echt geweldig, jammer dat er gaten in zitten 🙁

 19. Dalindcy 27 januari 2014 / 13:37

  Dat vest heb ik ook! superwarm en overal mee te combineren :D.

 20. Maaike 27 januari 2014 / 15:09

  Dat is de 3e keer dat het rokje voorbij komt… Ii begin hem inmiddels ook te willen, haha! Ziet er lekker comfy uit in ieder geval. 🙂

 21. Judith 27 januari 2014 / 15:13

  Wat een leuke outfit! Erg leuk rokje, alleen wat jammer van de gaten.:(

 22. Lara 27 januari 2014 / 17:28

  Wauw superleuke outfit! Zou ik zo meteen ook aantrekken! 🙂

 23. Hester 27 januari 2014 / 18:03

  Leuk om eens een outfitje van je te zien, ziet er goed uit! Wel heel erg balen van de gaten in je rokje zeg, zou niet moeten mogen. En als hij uit de sale komt, is het ook nog maar de vraag of jouw maat er nog is… Misschien was ‘ie hierom trouwens wel afgeprijsd? Ik ben stiekem ook wel benieuwd welk artikel je nou gratis hebt gekregen, hahaha, ik denk de UGG’s maar dat lijkt me dan wel een prima deal. (Sorry, ja, ik denk hier over na als ik zo’n zinnetje zie staan)

 24. Tiffany 27 januari 2014 / 18:18

  Je ziet er prachtig uit! Ik vind je comfy vest echt heel leuk. Zelf ben ik hier al lang naar op zoek, misschien toch eens een bezoekje brengen aan de Primark.

  Ikzelf draag altijd een lekker warme joggingbroek als comfy kledij, gecombineerd met een warme, net iets te grote trui.

 25. Eline 27 januari 2014 / 18:53

  Leuke outfit, vooral het rokje vind ik echt te gek!

 26. Manouk 27 januari 2014 / 20:14

  Leuke outfit! Ik dacht op eerste gezicht dat het rokje van de Zara was, hihi.

 27. Esmée 27 januari 2014 / 21:14

  Wat een leuke outfit! Wat jammer van het rokje, ik hoop dat je hem kunt maken. x

 28. Richella 27 januari 2014 / 23:42

  Super leuke outfit! Het rokje is echt heel leuk!

 29. Marieke 28 januari 2014 / 06:34

  Dat rokje is echt super! Wat jammer dat er gaten in zitten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.