Outfit: First days of spring!

Met het mooie weer van de laatste tijd kon een wandeling op het strand niet ontbreken. Uiteraard moest mijn nieuwe fototoestel ook mee, en ik geloof dat vooral Tim dat erg leuk vond, haha. Mijn outfit was aangepast op het weer, met oa. mijn nieuwe vrolijke Primark sjaaltje!

Haha jullie weten inmiddels wel dat ik best een beetje gek kan doen. Ik heb nog veel meer foute foto’s, dus als ik nog een paar keer outfitfoto’s gemaakt heb kan ik zeker weer een blooper artikel maken, haha!

Gelukkig kan ik ook normaal doen!

Wat ik hier doe? Gewoon even mijn sjaaltje laten zien, denk ik.

Credits voor de foto’s gaan dus naar Tim. Hahaha, volgens mij heeft die een nieuwe hobby gevonden.

Dit heb ik aan:
Jegging H&M
Enkellaarsjes V&D
Blazer H&M
T-shirt H&M
Sjaaltje Primark
Zonnebril Ray Ban
Oorbellen V&D 

Helaas is het nog niet echt weer waarbij je voor kort kan gaan (hier in Den Helder in elk geval niet!). Maar een vrolijke lente-touch aan je outfit kan natuurlijk niet ontbreken. Wat draag jij met die lekkere weer?

DELEN:

7 reacties

 1. Tedje 26 maart 2012 / 08:51

  wat een mooie foto’s! lekker weertje he 🙂

 2. Lieke 26 maart 2012 / 08:59

  Mooie foto’s! 😀

 3. Mariette 26 maart 2012 / 09:00

  Erg leuke foto’s, gisteren heb ik de hele dag in shorts gelopen (Gelderland).

  Liefs, Mariette

 4. Ise 26 maart 2012 / 16:49

  Leuke foto’s, dat doet je vriendje goed haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.