Outfit of the day- Basic Chic

Zoals beloofd, een outfit of the day. Dit is de outfit die ik gisteren droeg! Het was niet voor iets bijzonders, ik liep een rondje met m’n moeder in de stad en haalde de reispapieren op. Ik bleef even hangen bij de H&M sale waar Tim me nog even gedag kwam zeggen.

Wat ik draag:
V&D laarsjes
Vero Moda grijze jeans
H&M lange blouse
Primark oorbellen
H&M blazer

Omdat dit een wat korte post is heb ik voor vanmiddag een nieuwe rubriek klaarliggen. Het plan is dus dat die elke week gaat verschijnen. Ik vind het een heel leuk idee van mezelf (haha), maar ik ben heel benieuwd wat jullie vinden! En wat jullie van mijn outfit vinden natuurlijk.

 

11 reacties

 1. Yara 16 december 2011 / 08:21

  Staat je echt heel goed! Die lange blouse is geweldigggg!

 2. Desi 16 december 2011 / 09:00

  Wauw, hele mooi outfit. Die lange blouse is echt heel erg mooi!

 3. Laura 16 december 2011 / 09:16

  Ziet er leuk uit Lisanne, zeker mijn smaak 🙂

 4. Dina 16 december 2011 / 09:48

  Die lange blouse is inderdaad mooi! Ben erg benieuwd wat voor rubriek je hebt klaarliggen!

 5. Renske 16 december 2011 / 19:25

  Ik vind hem je goed staan. Mooie outfit

 6. Lisa 16 december 2011 / 23:02

  Hele leuke outfit! 🙂 Vooral je oorbellen en blazer zijn leuk! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.