Outfit: Up to work met Zalando!

Up to work met een roze broek van Zalando. Haha, de zeegroene(?) broek die ik eerder liet zien is hem toch niet geworden, dat was me net iets te heftig. Maar dezelfde broek in een andere kleur, is het wel geworden! Dit is de outfit die ik droeg naar mijn werk. M’n bril ruilde ik later wel in voor m’n lenzen!

Only via Zalando jeans
Zara Blazer
V&D laarsjes
Object witte top
Spacsavers bril 

Ik heb er lang over gedaan om iets leuks uit te kiezen bij Zalando. Vooral bij de Vero Moda kleding en bij de Only artikelen vond ik veel leuke dingen! En dan was er ook nog eens sale, nou dan kan ik echt niet meer kiezen hoor, vooral met de hoeveelheid kleding van verschillende merken ze hebben (schoenen bestellen durf ik niet aan!). De bestelling werd verpakt in een mooie doos en was een kleine week na het bestellen binnen (er zat wel een weekend tussen). Ik ben in elk geval erg tevreden met mijn nieuwe jeans! Ook kocht ik nog een basic t-shirt, maar dat is wat minder interessant.

En ja, dit is wat ik zoal draag naar mijn werk! Wat draag jij naar je werk? En heb je ook al eens iets besteld op Zalando.nl?

17 reacties

 1. Joyce 27 januari 2012 / 07:41

  Leuke outfit! Ik trek over het algemeen alleen hele makkelijke kleding aan naar mijn werk, maarja, dat heb je in de thuiszorg 😉
  Verder heb ik nog nooit iets bij Zalando besteld, maar dat komt vooral omdat ik liever mijn kleding in winkels koop.

 2. Rachelle 27 januari 2012 / 07:55

  Echt een super leuke outfit Lisanne!

 3. Petra 27 januari 2012 / 08:43

  Ohh, dat heb je leuk gecombineerd! Die outfit wil ik ook wel in mijn kast hebben hangen, haha!
  Ik heb nog niks gekocht bij Zalando. Ik kende alleen de slechte reputatie van de reclames, dus ik keek er pas op toen jouw winactie online kwam. Leuke winkelllll! 🙂

 4. Illilise 27 januari 2012 / 08:48

  Maar vertel nou eens wat voor werk je doet!? Toffe outfit trouwens, bril staart je erg goed 🙂

 5. kirst 27 januari 2012 / 09:44

  super leuk en ook leuk gecombineerd. Dit soort kleuren broeken vind ik zelf altijd heel moeilijk te combineren maar jij hebt het heel leuk gedaan. groetjes!

 6. Lisette 27 januari 2012 / 10:48

  Wat voor werk doe je nu eigenlijk?
  Heb ik nergens nog terug kunnen vinden.. Leuke outfit!

 7. Nena 27 januari 2012 / 11:29

  Leuke outfit, niet te opvallend maar wel mooi gecombineerd allemaal 🙂

 8. Jennifer 27 januari 2012 / 12:34

  Gaaf die roze broek! Ik zie het vaker, maar dan anders gecombineerd. Het staat je heel goed!

 9. Vivian 27 januari 2012 / 13:30

  Je ziet er super uit, echt zo’n sportieve, onafhankelijke zakenvrouw! Ik bestel eigenlijk nooit kleding via internet omdat ik nog wel eens afwijkende maten heb, dus dan blijf ik ook maar gewoon weg van al die verleidelijke webshops!

 10. Annet. 27 januari 2012 / 13:49

  Leuke outfit ! 🙂

 11. Lisa 28 januari 2012 / 01:37

  Mooie outfit, vooral die broek en blazer zijn mooi! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.