Over 10 jaar…

In de vorige over 10 jaar… liet ik jullie weten dat ik vaker zo’n post zou gaan maken. Dus hier is er weer eentje! Deze is wat meer haalbaar voor mijn gevoel dan de vorige. Maar het kan geen kwaad om hem alsnog met een korrel zout te nemen, haha. Kijk mee naar mijn toekomst plannen!


Foto door sweethardt op Flickr

Ik word (net als in de vorige over 10 jaar…) een succesvolle vrouw. Een goede carriere is voor mij gewoon belangrijk, ik wil zelf graag werken. Met wat voor werk ik dit voor elkaar wil gaan krijgen?


Foto door patrickgage op Flickr

Schrijven. Eigenlijk was het een jeugddroom. Als je mij vroeg wat ik later wilde worden was mijn antwoord bijna altijd schrijfster. Later ben ik me gaan realiseren dat je daarvoor wel heel goed moet kunnen schrijven, en wilde ik opeens iets anders worden. Maar wie zegt dat ik niet ooit wel heel goed zou kunnen schrijven? You never know.


Foto door michaelbuck op Flickr

En waar ik dat dan doe? Niet in Nederland. Ik houd niet van kou, regen, sneeuw, wind en nog meer kou. Ik hou van warmte en zon. Ik hou van witte stranden en blauwe zeeen. Waar ik dan precies ga wonen dat weet ik nog niet. Maar dit plaatje hierboven staat me wel aan.

Deze over 10 jaar is beter dan de vorige, wat mij betreft. En wat serieuzer. Als ik later zo’n leventje heb ben ik gelukkig. Want stiekem vind ik schrijven best wel heel leuk. Wat vinden jullie?

5 reacties

 1. Patty Golsteijn 3 november 2010 / 20:03

  Ben je niet gewoon NU al een schrijfster? Je hebt een blog en je hebt lezers. Hoeveel meer heb je nodig?

  • Lisanneleeft 3 november 2010 / 20:07

   Haha, dat is waar ja. Het is een goed begin!

 2. carlijn 3 november 2010 / 21:49

  ik denk dat deze inderdaad iets haalbaarder is, feit is wel dat deze ook iets tammer en vlakker is.
  Ik denk dat je het beste je andere over 10 jaar aan kan houden. Dromen zijn er ten slotte om waar te maken, hoe meer je er hebt hoe meer er werkelijkheid kunnen worden. 😀

  damn goed idee voor me eigen blog bedacht hihi(A)

  ooooh en btw! over 10 jaar wil ik ook die killing high heels van eerste plaatje
  xx

 3. Mayra 4 november 2010 / 09:53

  Hi Lisanne,

  Ik kom voor het eerst op je site en moet zeggen dat ik je instelling enorm bewonder. Mijn beste vriendin is ook chronisch ziek en heeft altijd wel last van haar gezondheid. Maar toch haalt ze alles uit haar leven en laat zich door niks tegenhouden. Ze straalt het meeste positiviteit uit van welke persoon dan ook in mijn leven. Ondanks dat ze moeite heeft met veel lichamelijke dingen doet ze alles waartoe zij haar hoofd zet. Ze volgt een universitaire studie (met vertraging, maar ze doet het) en vorig jaar heeft ze een aantal maanden in het buitenland gestudeerd. Laatst was ze opgenomen in het ziekenhuis en heeft ze 2 dagen later een tentamen gemaakt en deze ook behaald. Ik heb zoveel geleerd van haar. Positiviteit is zo belangrijk in het leven. Natuurlijk heeft ze mindere dagen, maar ze pakt het allemaal weer op. Waarom ik je dit vertel is omdat ik je wil aangeven dat je alles kan doen wat je wilt. Zie je website als een opstap naar iets groters. Jij bent veel sterker dan de meeste van jou leeftijdsgenootjes en dat geeft jou een voorsprong.

  Groetjes,
  Mayra

  • Lisanneleeft 4 november 2010 / 18:31

   Bedankt voor je lieve reactie!
   Ik denk dat je vriendin ook niet zo ver was gekomen zonder haar positieve instelling. Veel meiden zouden in haar plaats te moed opgeven en kiezen voor iets makkelijkers. Ze heeft zeker lef dat ze haar universitaire studie voortzet 🙂

   Voor mij is dit niet haalbaar, maar dat vind ik ook niet erg. Zoals je zegt, ik kom er hopelijk ook wel. Maar dan op een iets andere manier dan de rest 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.