Over 10 jaar…

Hoe ik mijn leven over 10 jaar voor me zie? Ik schreef al twee keer eerder over waar ik zou kunnen zijn over 10 jaar en ik vind het heerlijk om mijn fantasie hiervoor te gebruiken. Dus hier komt-ie mijn 3e over 10 jaar…

Schrijven voor een tijdschrift Een hip vrouwentijdschrift, bijvoorbeeld de cosmopolitan. Maar ik ben niet iemand die over simpele kleding of make up gaat schrijven. Of over de nieuwste hippe gadgets, nee. Dat is allemaal niets voor mij. Lifestyle gaat het worden. De wat serieuzere onderwerpen benaderd vanaf een positieve kant.

En dan opnieuw de vraag: Waaaar o waar ga ik dat doen? Nou, ik weet wel een mooie plek. Een hele mooie plek. De foto’s hierboven zijn zelf genomen. In Cannes, in het zuiden van Frankrijk. Natuurlijk ga ik niet in het Frans schrijven, ben niet helemaal gek. Lekker vanuit Frankrijk in het Nederlands schrijven. Hier heb ik wel een rijke vent voor nodig ben ik bang, of ik moet nog met iets anders wat geld verdienen, haha.


Foto door Laura Mary op Flickr

En dan elke avond onder het genot van een cocktailtje de allerleukste mensen uit Cannes leren kennen. Elke avond  nieuwe mensen en elke avond leukere mensen.

Sounds like heaven… Maargoed, dromen mag. Dromen mag altijd. En dit is wat ik echt wil mag ik ook geloven dat het echt gebeurt. Waar zou  jij over 10 jaar kunnen zijn en wat doe je dan en wie ben je dan?

6 reacties

 1. Lydia 7 december 2010 / 09:48

  Wat een gave droom! Lijkt mij ook leuk, op de redactie van een vrouwentijdschrift werken, maar dan het liefst wel gewoon in Nederland. 😉 Waarom precies Cannes, als ik vragen mag?

  • Lisanneleeft 7 december 2010 / 13:09

   Omdat het daar bijna altijd mooi weer is, lekkerste plekje van frankrijk! En het is een mooie stad met veel (luxe) winkels enzo 😀

   Ergens anders waar het lekker weer is en waar ik kan shoppen vind ik ook prima hoor 😛

 2. Simone 7 december 2010 / 12:26

  Inderdaad, wat een gave droom! Leuk om te lezen!

 3. Olga 7 december 2010 / 14:43

  Over 10 jaar weet ik waarschijnlijk eindelijk eens wat ik voor baan wil gaan hebben 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.