Over 10 jaar…

Wat doe ik over 10 jaar? Waar ben ik over 10 jaar? En wat heb ik dan bereikt? Waar sta ik dan? Over 10 jaar ben ik 28, ik heb al wel een idee…

Ik woon in Amsterdam, in het centrum. Amsterdam heeft iets gezelligs over zich, vind ik. Daarnaast heb je nooit alles gezien, dus er valt altijd weer iets nieuws te beleven. Niet dat ik in mijn leven in veel steden ben geweest (alleen in de ziekenhuizen, haha), maar Amsterdam is altijd al mijn favoriet geweest. Goed, Amsterdam dus…


Foto door morBCN op Flickr

In Amsterdam heb ik mijn eigen bedrijfje. Een discotheek, of een club, ja dat lijkt me wel wat. Ik ben dan gewoon een succesvol zakenvrouw. Iedereen weet wie ik ben en iedereen weet hoe succesvol ik ben. Mijn discotheek is beroemd en berucht, iedereen wil er heen.


De VIP ruimte van mijn club. Foto door hotelconcordeberlin op Flickr

En als laatste bezit ik een Chanel tas. Ik ben er nog niet helemaal uit welke het wordt, maar ik heb nog 10 jaar om erover na te denken, dus maak je daar maar geen zorgen over. Komt in orde. Met zo’n tas is mijn leventje natuurlijk helemaal compleet.


Foto door Bergdorf Brunette op Flickr

Misschien is mijn beeld van over 10 jaar niet haalbaar, eigenlijk helemaal niet, helaas. Ik durf dit nieteens te dromen. Maar wat is er mis met dromen? Helemaal niks, eigenlijk. Ik ga nog een paar keer zo’n post maken denk ik, ik heb er lol in, haha. En meer opties is ook handig, voor het geval het allemaal iets anders loopt 😉

En, hebben jullie ook zulke wilde plannen als ik?

4 reacties

 1. Vincent 22 oktober 2010 / 09:14

  amsterdam is top, heel veel te doen soms te veel 🙂 En ontwerp ik je website en je flyers en logo voor je nwe club 🙂

 2. Joost de Valk 22 oktober 2010 / 15:49

  Waarom durf je niet te dromen? Ik ben 28 (ja echt) en ik kan je vertellen: als jij het echt wil, kan het.

  • Lisanneleeft 22 oktober 2010 / 15:51

   Als ik niet ziek was geweest had ik erin geloofd, als dit dan echt het gene was wat ik wilde, waarom zou het dan niet lukken?

   Denk je dat ik dit zou kunnen bereiken zonder opleiding en parttime werk? Daar geloof ik nu net weer niet in. Als jij er wel in gelooft wil ik heel graag een handleiding hebben van hoe dat dan zou moeten, haha

 3. Dina 12 februari 2012 / 13:39

  Ja een eigen club lijkt mij ook wel iets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.