Lisanne

Hoi, leuk dat je meer over mij wil weten! Ik ben Lisanne van der Vaart, 27 jaar oud, woon samen met mijn vriend in het prachtige Den Helder.

Wat eraan vooraf ging

Lisanneleeft.nl begon in 2010 toen ik op achttienjarige leeftijd op zoek was naar een hobby. Iets dat ik in bed kon doen en waarmee ik dingen kon doen en maken waarvan ik enthousiast word. Een nieuwe hobby dus. Bloggen? Ik kon het altijd proberen.

Als je meer dingen wil weten over Lisanneleeft.nl dan kun je dat op deze pagina lezen.

In het dagelijks leven

In de tussentijd ben ik ontzettend ziek geweest, maar gelukkig ben ik er nog. En mijn blog ook! Eigenlijk heb ik nu een heel goed leven. Ik woon samen met Allard. We wonen nog niet zo heel lang samen, dus we zijn lekker aan het klussen en inrichten.

Waar ik me graag mee bezig houd is persoonlijke ontwikkeling. Ik ben altijd op zoek naar de beste en fijnste manier voor een gelukkig en succesvol leven. Daarover lees ik boeken, luister ik podcasts en volg ik cursussen.

Daarnaast vind ik het geweldig om creatief bezig te zijn, onder anderen door te schilderen. Kaartjes met mijn werk zijn te koop via mijn andere bedrijf, Post Leeft.

Op mijn blog neem ik je graag mee in mijn leven!