Lisanne

Hoi, leuk dat je meer over mij wil weten! Ik ben Lisanne van der Vaart, 31 jaar oud en ben onlangs verhuisd van Den Helder, waar ik geboren en opgegroeid ben, naar Alkmaar.

Wat eraan vooraf ging

Lisanneleeft.nl begon in 2010 toen ik op achttienjarige leeftijd op zoek was naar een hobby. Iets dat ik in bed kon doen en waarmee ik dingen kon doen en maken waarvan ik enthousiast word. Een nieuwe hobby dus. Bloggen? Ik kon het altijd proberen.

Als je meer dingen wil weten over Lisanneleeft.nl dan kun je dat op deze pagina lezen.

In het dagelijks leven

In de tussentijd ben ik ontzettend ziek geweest, maar gelukkig ben ik er nog. En mijn blog ook! Inmiddels staat mijn blog al meer dan twaalf jaar online en ik ben nog lang niet klaar met bloggen!

Waar ik me graag mee bezig houd is persoonlijke ontwikkeling. Ik ben altijd op zoek naar de beste en fijnste manier voor een gelukkig en succesvol leven. Daarover lees ik boeken, luister ik podcasts en volg ik cursussen.

Ook ben ik dol op interieur, ik vind het fijn als mijn huis er mooi en gezellig uitziet, daar schrijf ik graag over. Kleding en beauty zijn daarnaast ook dingen waar ik blij van word! Boeken lezen en luisteren behoren tot mijn hobby’s, net als series en films kijken. Verder ben ik dol op de kneuterigheid in het leven, puzzels maken of Sims spelen vind ik heerlijk om te doen.

Daarnaast vind ik het geweldig om creatief bezig te zijn, onder anderen door te schilderen. Kaartjes met mijn werk zijn te koop via mijn andere bedrijf, Post Leeft.

Op mijn blog neem ik je graag mee in mijn leven!