Overwinning

Zo zou ik gisteren omschrijven, als een overwinning. Niets groots, maar veel kleins. En al die kleine dingen bij elkaar maakt dat het toch wel errug goed voelt. Nou is het allemaal niet bijzonder spannend, maar toch ga ik het jullie vertellen. Omdat het misschien toch een klein beetje spannend is. Voor mij in elk geval wel.

overwinning
triomf, victorie, zege, succes, zegepraal


Via weheartit.com

Als eerst deed ik vandaag mijn Engels mondeling. Als je mijn blog al langer leest weet je misschien wel dat ik een ramp ben als het om engels gaat. Maar ik heb een voldoende! En maandag deed ik ook mijn luistertoets, dus deze twee dingen kan ik afstrepen van mij to-do lijstje.

Toen schreef ik me in voor de schoolkrantdag, heel leuk! Eigenlijk dacht ik dat de hele redactie, op mij na, zijn vrije zaterdag hier niet voor wilde opgeven. Mijn laatste hoop waren twee meisjes (de leukste!) waarvan ik weet dat ze ook echt van schrijven houden. En ja hoor, zij wilden wel heen! Dus wij, met onze schoolkrant, zijn ingeschreven en gaan op 9 april richting Amsterdam!

Dus ja, ik ga naar Amsterdam. Normaal kom ik alleen in Amsterdam als ik naar het ziekenhuis moet. Nu ga ik naar Amsterdam naar de HvA! Waarschijnlijk ga ik dat niet leuk vinden, op een hogeschool terwijl ik zelf niet kan studeren, maar hopelijk is het daar zo leuk dat ik dat vergeet. Ik ben al een jaar of 4 niet in Amsterdam geweest, buiten de ziekenhuisbezoeken, dus ik heb er zin in! We volgen twee workshops en we hebben uiteraard onze krant opgegeven voor de awards.

En als laatste, niet echt iets bijzonders… maar ik heb besloten waar ik wil gaan solliciteren na mijn examens. Gewoon omdat ik zeker weet dat ik dat wil. Dus ik ga ze binnenkort denk ik maar een mailtje sturen, want volgens mij zoeken ze nu mensen.

En… dat was het eigenlijk wel. Oja, ik ben samen met m’n maatje Koos een rondje wezen rijden in zijn nieuwe auto, dat is ook wel een overwinning natuurlijk. Hoe vrolijk kun je worden van zo veel kleine dingen bij elkaar? Heel vrolijk! Wat was jouw laatste overwinning?

7 reacties

 1. Lieke 17 maart 2011 / 07:48

  Super goed van je!

 2. Marc 17 maart 2011 / 12:27

  Laatste overwinning!
  Waarschijnlijk het succesvol afronden van mijn stageperiodes 😀
  Leuk stukje!

 3. Nathalie 17 maart 2011 / 13:54

  Yayy! Cool, go for it en geniet ervan! Ook van je ervaring op het HvA.
  Je hoort daar tenslotte eigenlijk gewoon ‘thuis’ 🙂
  Misschien lukt dat niet nu, maar wel later… als dat dan het meest ideale voor je is 🙂 Het klinkt als heel veel leuks en erg spannend!
  Het klinkt helemaal niet klein, dus geniet groots van al het grote dat je aan het doen bent.
  Liefs!

 4. Iris 18 maart 2011 / 12:57

  Hoi Lisanne!

  Wat heb jij een leuke blog (: Gave naam ook ‘Lisanneleeft’!
  Voor mijn opleiding moet ik een presentatie geven over fibromyalgie en jou website helpt mij erg om me in te kunnen leven in iemand met fibromyalgie. Bedankt hiervoor!

  Groetjess,
  Iris

 5. Anne 18 maart 2011 / 14:46

  Echt super leuk altijd zo’n dag met allemaal kleine dingen die je dan zo blij kunnen maken…

  Wat grappig, ik ga ook naar de schoolkrantdag! Helaas moet ik na de uitreiking weg. 🙁 Was vorig jaar een hele leuke dag dus verheug me er nu al op! Welke workshops heb je gekozen?

  • Lisanneleeft 18 maart 2011 / 16:13

   Oh echt waar? Wat leuk zeg! 😀
   Ik doe drogredenen en iets met nieuws geloof ik. Niet mijn eerste keuzes maar de leukste dingen zaten al vol. Welke workshops ga jij doen?

   • Anne 18 maart 2011 / 19:26

    Wat leuk!
    Ik ga column schrijven doen. Schrijf ik niet in de schoolkrant, maar is wel iets wat een leuk vind om te doen. En het komt een beetje in de buurt van een blog! 😉
    Misschien kom ik je wel tegen, haha 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.