Paige Toon

Met koninginnedag ben ik met mijn moeder even naar de koninginnemarkt geweest, naar een rommelmarkt dus. Na de examens heb ik zeeen van tijd, dus wat simpele boekjes waren wel welkom. Zo ook deze chicklit, van Paige Toon, waarin ik stiekem al begonnen ben. Ik moet zeggen dat ik het echt een goed geschreven boek vind. Het leest toch wel minstens zo fijn als de boeken van Sophie Kinsella, als je begrijpt wat ik bedoel.

Paige Toon werkte, toen ze haar eerste boek schreef, bij het Engelse tijdschrift Heat. Ik geloof dat ze nu full time schrijver is. Als je al wat langer mijn blog leest dan weet je waarschijnlijk wel dat ik ook een boek wil schrijven. En een baan bij een tijdschrift is ook hartstikke welkom. Ik kan dus wel zeggen dat Paige Toon een inspiratiebron van mij is. Gewoon, omdat zij doet wat ik ook wil doen.

Het is nu niet perse zo dat ik mijn werk wil maken van het schrijven van chicklits. Maar ik weet wel dat ik toch wel minstens een goede chicklit geschreven wil hebben. Minstens zo goed als deze van Paige Toon.

DELEN:

6 reacties

 1. Lieke 9 mei 2011 / 06:16

  Chicklits zijn heerlijke boeken voor tussendoor vind ik. (:

 2. Manon 9 mei 2011 / 08:12

  Ooooh dat boek is echt super leuk! Heb ‘m in een paar dagen tijd uitgelezen. Heerlijk!

 3. Sanne 9 mei 2011 / 14:54

  Heerlijk, chicklits voor het slapen gaan. Even je gedachten op nul en lezen maar totdat je in slaap valt. 🙂 Deze lijkt me interessant!
  Vooral omdat ik fan ben van boeken van “The House of Books’.

 4. Desi 9 mei 2011 / 15:24

  Minstens zo fijn als Sophie Kinsella klinkt zeker als een aanrader! Deze komt op mijn lijstje.

 5. Jennifer 10 mei 2011 / 09:46

  Toevallig ging ik ook naar de “rommelmarkt” met als doel chicklits scoren! en dat deed ik, toevallig kocht ik ook dit boek 🙂 omdat de achterkant me aan de verhalen van Sophie Kinsella deed denken (al moet ik zeggen dat ik haar boeken toch tig maal leuker vind deels door haar humor) en ik ben eergisteren ook stiekem in dit boek begonnen, omdat ik hem niet meer kon laten liggen :). Heb je nog meer boeken gescoord?

 6. Samira 10 mei 2011 / 17:15

  Ziet er echt een leuk boek uit! And btw ik wil ook graag een boek schrijven en bij een magazine gaan werken als journaliste! Awesome hé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.