TIPS: Geweldigheden op het web!

Ik had ooit een rubriek die heette ‘best blogposts of this week’. Hiermee ben ik na een lange tijd volhouden gestopt. Waarom? Misschien omdat ik niet altijd even veel interessante dingen had om te laten zien. Misschien dat deze rubriek toch in een andere vorm terug moet komen! Nu vond ik weer een aantal geweldige artikelen, foto’s, muziekjes en andere dingen op het wereldwijde web. Geniet met mij mee!

Als je me een vakantie cadeau wilt doen, ik zou het niet erg vinden om hierheen te gaan. Och, dit zijn heerlijke afbeeldingen om lekker bij weg te dromen. De rest van de afbeeldingen vind je hier.

Dit nummer… en de clip! Wat een heerlijk feel good powernummer! Ik houd hier echt van 😀 Ik zei het al op Twitter, ik had het zoo leuk gevonden als ik ook kon zingen en dansen, al was het alleen maar voor het maken van zo’n onwijs gave videoclip!

Ook dit nummer vind ik prachtig. Misschien iets minder vrolijk en feel good dan ik normaal luister, maar wel echt heel mooi. Deze muziek doet me ook denken aan iemand, hij wordt namelijk in deze video  ook gebruikt. En ja, die heb ik al zo’n 20 keer geluisterd.

wallpapers

Een aantal hele mooie, vrolijke, gratis wallpapers. Hier word ik vrolijk van! Je vindt ze hier.

dromen

Hoe vaak per dag check jij je dromen? Een artikel dat ik vond op de website van het blad Vrouw & Passie, waarop nog veel meer mooie inspirerende artikelen staan. Zeker een aanrader!

instagram

Een handleiding voor de mooiste Instagram foodfoto’s! Super leuk om gewoon eens te lezen. Hier op Culy.nl vind je hem!

Het moment dat de bruidegom de bruid voor het eerst ziet. Een aantal prachtige foto’s die dat moment vastleggen. Heel erg mooi.

feel good

Een fijne blogpost met feel good afbeeldingen. De blog waarop het staat ken ik verder niet, maar deze afbeeldingen wilde ik graag even met jullie delen!

Deze video kwam ik tegen op Livwow. Super fijn liedje om te luisteren voordat je gaat slapen. Ik ga het vanavond in elk geval proberen! Livwow is trouwens een lifestyle blog met een echte feel good vibe. Heel leuk, ik zou zeggen, neem eens een kijkje!

kantoor pranks

Serieus, dit MOET je lezen! Vooral als je ook werkt op een kantoor, echt waar, dit zijn de coolste pranks ever! Bijvoorbeeld de afbeelding hierboven, schrijf iets leuks op de onderkant van iemands mok!

Of ook een leuke die genoemd werd, maak een screenprint, zet die op het bureaublad en klik vervolgens ‘bureaublad pictogrammen verbergen’. Dan kunnen ze klikken wat ze willen, maar komen ze nergens. Bril-jant! Kun je even grappig doen bij je collega’s, haha. Hier artikel vind je hier.

Sommige dingen zijn gewoon zo leuk, goed, inspirerend of bijzonder dat ze gedeeld moeten worden! En daarvoor is dit artikel dus ook. Dit moet ik vaker doen, ik vind het heel leuk om dit te maken! Ben jij onlangs nog hele toffe dingen op het web tegengekomen?

11 reacties

 1. Lisette 19 oktober 2012 / 08:06

  Ik reageer normaal nooit op je blog (terwijl ik hem al meer als een jaar elke dag lees) maar ik vind het echt superleuk! En je nieuwe header is erg leuk en persoonlijk! Ik vind het knap dat je ondanks je gezondheid toch zoveel dingen doet. Je bent echt een doorzetter meid!

  Leuk artikel! Vooral die foto’s waarop de bruidegom de bruid voor het eerst ziet zijn heel leuk! Ooh en mijn computer kan ook wel een nieuwe wallpaper gebruiken :).

 2. Yolande 19 oktober 2012 / 11:32

  Die van Beautylab had ik ook gezien! Ik ging helemaal stuk!

 3. Mariska 19 oktober 2012 / 11:34

  Haha die van Beautylab zijn geweldig inderdaad, heb ook het artikel gelezen 🙂

 4. Ilse 19 oktober 2012 / 11:58

  Leuk artikel zeg, vooral die met tips over pranking op je werk.

 5. Roxanne 19 oktober 2012 / 16:08

  Gaaf nummer van Sara Bareilles! Ik vind haar sowieso leuk 🙂

 6. Myrthe 19 oktober 2012 / 20:26

  He wauw, die wallpapers zijn supermooi! En die Instagram handleiding ook, thanks zeg 🙂

 7. Anouk 19 oktober 2012 / 23:15

  Leuke tips 🙂 Ga zeker eens naar een aantal surfen!

 8. Marieke 20 oktober 2012 / 22:53

  Wow, die versie van The sound of Silence… kippenvel!

 9. Anja 21 oktober 2012 / 19:18

  Leuke tips! De eerste foto laat me al helemaal wegdromen, en een van de wallpapers heb ik gelijk al als m’n achtergrond gezet!

 10. Angela 22 oktober 2012 / 15:38

  Oh wat geweldig! Haha, vooral die laatste met je collega.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.