Party on the nails

Vaak zijn mijn outfits vrij basic en neutraal. Wel houd ik ervan om te knallen met mijn nagels, elke keer als ik dan naar mijn nagels kijk word ik weer even vrolijk! Het is misschien een beetje raar, maar dit is een van de redenen waarom ik altijd nagellak draag. Vandaag laat ik een nieuwe aanwinst zien.

Alle nagellakjes die ik voor mijn verjaardag kreeg!

Het nagellakje dat ik op heb is van het merk Mavala, in nummer 65 Adelaide. Ik heb hem voor mijn verjaardag gekregen dus ik heb geen idee hoe duur het is en waar je het kunt kopen.

De nagellak zit er op de foto 4 dagen op, terwijl nagellak bij mijn altijd super snel chipt. Zoals je op de foto kunt zien zijn mijn nagels met de nagellak er nog goed aan toe, nagellakje is goedgekeurd dus!

Haha, sorry trouwens voor de vreemde foto’s. Ik was een beetje gek aan het doen met Tim en het resultaat was eigenlijk best leuk! Vandaar dat ik deze keer toch nog een keertje mijn nagellak laat zien (dat mocht ik namelijk niet meer doen van mezelf).

Ik ben helemaal blij met dit knalroze kleurtje met parelmoerglans. Ik word er in elk geval vrolijk van! Draag jij ook vrolijke kleurtjes nagellak, of ben je niet zo’n nagellakfan?

9 reacties

 1. Ise 19 juli 2012 / 18:40

  Ja ik ben ook fan! Een leuk kleurtje op m’n nagels maakt mij ook altijd vrolijk!

 2. Esmay 19 juli 2012 / 19:14

  Wat een vrolijke foto’s! 😀 Leuke nagellak!

 3. Isabelle 19 juli 2012 / 19:36

  I love it,
  Vorige week nog neon roze en groen gescoord, iedere keer als k dan naar mn handen kijk schrik ik weer haha..
  En leuke fotos..

 4. Annabel 19 juli 2012 / 22:53

  Ik vind dat er niks mis is met de foto’s haha! Lekker spontaan, maar wauw dat de nagellak zóó lang blijf zitten! Ben onder de indruk!

 5. Lizzy 20 juli 2012 / 09:23

  Wauw prachtig kleurtje! Ik draag ook altijd nagellak in een kleur waar ik blij van word! 🙂

 6. Tess 22 september 2012 / 14:39

  Leuk artikel, je kan leuk schrijven!
  De laatste foto kan ik niet zien, ligt dat aan mijn computer?
  groetjes tess

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.