Passie

Waar je van geniet, dat wat je echt wil, wat jij wil bereiken met je leven, wat je echt leuk vind. Waar ik het over heb? Jouw passie.

pas·sie (de ~ (v.), ~s)
groot verlangen naar iets of iemand, of hartstochtelijke liefde voor iets of iemand

Belangrijk om te kunnen doen wat je wil doen, zodat je dit kunt volhouden. Als het over jouw passie gaat ken je geen grenzen, je doet alles voor jouw passie.


Via weheartit.com

Wat mijn passie is? Weet ik nog niet. Wat is jouw passie?

9 reacties

 1. Lieke 22 februari 2011 / 07:26

  Hmm ik ook niet eigenlijk…

 2. Joyce 22 februari 2011 / 08:50

  Mijn passie? Fotograferen! Het liefst altijd en overal 🙂

 3. Illilise 22 februari 2011 / 10:08

  Muziek en leven voor God!
  Ik ben een creatieve bezige bij en doormiddel van fotografie, grafische vormgeving en zingen/muziek maken uit ik mijn liefde voor het leven dat ik gekregen heb van mijn Papa, Hij alleen kan de natuur zo wonderlijk schoon hebben gemaakt!

 4. Wouter 22 februari 2011 / 23:07

  Passie = verslaving 🙂

 5. Lydia 23 februari 2011 / 09:48

  Ik heb een passie voor taal. Mooie boeken lezen, zelf iets schrijven, dingen vertalen, teksten samenvatten of corrigeren; ik vind (bijna) alles met taal tof. 🙂

 6. Renate 2 maart 2011 / 20:11

  Mijn passies zijn make-up en dansen. Ik kan wel de heledag dansen en zitten spelen met mijn oogschaduw, lipgloss en nagellak. Mijn vriendinnen vonden het eerst een beetje raar maar nu vragen ze of ik ziek ben als ik geen make-up op heb(a) ik ga binnenkort een vriendin voor haar klassenfeest opmaken en iemand heeft me gevraagd of ik een smokey eye bij haar wou proberen. Ik zal er nooit mee stoppen want op dat moment dat iemand met zijn passie stopt is diegene iets heel waardevols kwijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.