Persoonlijke update!

Hoi! In deze video laat ik je weten hoe het met mij gaat. Op Youtube had ik namelijk nog totaal geen updates gegeven over hoe het met me gaat en wat er allemaal is veranderd in mijn leven. Dus in deze video geef ik een update!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Blogposts die ik noem in deze video:

DELEN:

26 reacties

 1. Marion 5 november 2015 / 07:06

  Zo is het. Gewoon genieten van de goede momenten en proberen niet over je grenzen heen te gaan. Fijn om te horen dat het goed met je gaat. Echt heel fijn! X

 2. Marlotte 5 november 2015 / 07:13

  Ik volg je op je blog al op de voet hihi, maar wat heerlijk dat het zo goed met je gaat. Je ziet er ook super goed uit! Geniet lekker van de goede dagen!

 3. Patricia Schmitz-Heres 5 november 2015 / 07:52

  Wat fijn dat het zo goed met je gaat en dat je zelfs hebt kunnen fietsen!!! Je kan natuurlijk ook gewoon gaan fietsen op je elektrische fiets en de motor uitzetten. Als het dan even niet zou gaan heb je een hulpje bij je 😉

  • Lisanne 5 november 2015 / 11:33

   Ik vind mijn gewone fiets veel fijner fietsen, haha! En die is een stuk minder zwaar, dat is ook fijn 🙂 Maar voor langere stukken kan ik natuurlijk beter mijn elektrische nemen, voor de zekerheid!

 4. Hilde 5 november 2015 / 07:56

  Ah wat fijn om te horen dat het zo goed gaat met je!! 🙂 Ik vind je er ook echt gezonder en vrolijker uitzien dan een tijdje terug 🙂

 5. Chris 5 november 2015 / 08:39

  Fijn dat het beter gaat en wat zie je er goed uit.

 6. Marloes ❤ Budgetproof.nl 5 november 2015 / 08:50

  Ik vind het echt zo knap hoe je zo enorm goed omgaat met het verbreken van je relatie en hoe je gewoon gelukkig ben in je eentje! Echt de koningin van het positief denken hoor. Je ziet er echt goed uit ik zie echt verschil hoor. Ik vind het echt zo bijzonder hoe bijengif je helpt. Please ontwikkel geen allergie ofzo. Zo lief hoe leuk en enthousiast je bent over met de trein naar Amsterdam gaan, terwijl ik er elke dag ben. Fijn hoe je geniet van het moment en de fijne dingen die je kunt doen. Zet ‘m op!

 7. Olga 5 november 2015 / 09:00

  Ik heb volgens mij nooit eerder een video via dit kanaal bekeken. Toch wel leuk dat ik dat even gedaan heb. Fijn dat het goed met je gaat. Daar sluit ik me bij aan 🙂

 8. Sandra 5 november 2015 / 09:40

  Met big smile schrijf ik nu een reactie. Wat ben je toch een topper en ijzersterk! Inspiratiebron voor velen, dat weet ik zeker. 😀

 9. Sylvia 5 november 2015 / 10:20

  Hoppa, wat een mooie ontwikkelingen allemaal! Je ziet er happy uit, geniet ervan 🙂

 10. lifesabout 5 november 2015 / 10:49

  Ik word er zo blij van om je zo te zien! Al zijn niet alle updates leuk om te horen, je straalt en je bent zo sterk. Topper!

 11. Leonie 5 november 2015 / 11:25

  Ik vind het echt zo fijn om te zien dat het zoveel beter met je gaat!

 12. Linda 5 november 2015 / 11:33

  Meid je staalt helemaal! Zo fijn om te zien! Ik hoop dat de bijenpret nog héél lang mag aanhouden 🙂 en stiekem ben ik ook erg benieuwd wat het Bijengif bij ME doet hihi 🙂

 13. Dina 5 november 2015 / 15:19

  Wat een eerlijke video. Fijn dat het zo goed met je gaat lieverd.

 14. Yvonne 5 november 2015 / 17:10

  Wat fijn dat je je een stuk beter voelt, ik ben echt zo blij voor je! Zelf heb ik ook bijna een jaar bijengif-injecties gehad, maar helaas deed het wel iets, maar niet heel veel dus ben ik er mee gestopt. Wel heb ik een andere natuurlijke behandeling gehad, die een tijd enorm goed aansloeg. Helaas werkte het opeens niet meer en viel ik weer terug naar mijn oude niveau. Geniet er zo lang van als dat het duurt, het kan zo maar weer over zijn.. Neem ook zeker je rust om aan te sterken voor de periodes dat je het misschien weer heel hard nodig zal hebben.
  Ik snap dat jouw lezers met Lyme nu denken: ik wil ook bijengif! Helaas helpt het bij lang niet iedereen, al is het het proberen natuurlijk waard. 😉

 15. Charelle 5 november 2015 / 17:16

  Leuk een keertje een video update op deze manier! 😀 En ook zo fijn dat het ondanks Tim toch zo goed met je gaat nu! Fijn dat je achteraf ook inziet dat er misschien dingen waren die niet goed waren aan de relatie, daardoor is het nu misschien ook ‘minde erg’, zeg maar. 😉

 16. Katrien 5 november 2015 / 18:42

  Geniet van al die fijne momenten en van de dingen die je weer kan ondernemen. Ik vind het super voor je. Doe wel kalm aan en forceer je niet zodat de behandeling echt zijn werk kan blijven doen. Groetjes

 17. Simone 5 november 2015 / 19:32

  Ik vind het super om te zien hoe je weer straalt en dat het weer goed gaat. Dat dat maar héél erg lang zo mag zijn!

 18. Eline 5 november 2015 / 19:52

  Jeetje Lisanne wat zie je er goed uit joh! Je straalt!

 19. monica 5 november 2015 / 21:18

  Ik volg je blog sinds kort en wil toch even zeggen wat goed van jou hoe je overal mee om gaat. Ook ivm je relatie. 4 jaar is niet niks maar je gaat er positief mee om.

 20. Annelies 6 november 2015 / 11:41

  Hier gaan we nog een keer 😉 Ik vind je zo’n sterke vrouw! Je komt zo doordacht en rustig over ondanks dat het uit is met Tim. Het lijkt gewoon echt goed met je te gaan. Natuurlijk zal het niet heel makkelijk zijn, maar je doet het super! En het gaat gewoon goed met je. Wat ontzettend fijn om te zien. Ik hoop dat het nog lang goed met je mag gaan en dat je nog veel leuke (nieuwe) dingen kunt doen.

 21. Nathalie 6 november 2015 / 11:49

  Je bent zo’n bijzonder optimistisch mens!
  Heb onlangs met mijn ‘blijvend zieke’ dochter een filmpje van je bekeken en laten zien dat er meer mensen zijn zoals zij die zich continu minder goed voelen.

  Je ziet er goed uit!

  Liefs,
  Nathalie

 22. Vanessa 6 november 2015 / 14:35

  Fijn om te horen dat het zo goed met je gaat. Ik hoop dat het zo blijft en dat je lekker kan genieten van alles!

 23. Anneleen 7 november 2015 / 19:18

  Zo mooi om je te zien stralen in deze video, Lisanne! Ik vind het echt heel moedig en knap dat je je zo snel over je relatiebreuk met Tim hebt kunnen overzetten, want dat lijkt me helemaal niet gemakkelijk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.