Persoonlijke update (werk, blog & health)

Er zijn een aantal dingetjes die ik jullie graag even wil vertellen. Gewoon eventjes jullie bijpraten over hoe het met mij gaat. Met mijn werk, blog en gezondheid. Zelf vind ik het altijd leuk om persoonlijke updates te lezen op de blogs die ik volg. Dus, tijd om jullie bij te praten! 😀

Werk

Zoals jullie misschien weten doe ik op dit moment werkervaring op op een kantoor. Op dit moment zit ik vooral op het administratieve gedeelte, maar af en toe heb ik ook eens andere dingen te doen. Anyway, ik heb het nog steeds erg naar mijn zin en ik vind het gewoon heel leuk en gezellig (ook niet onbelangrijk).

Vanaf begin januari 2012 ben ik begonnen met 6 uur per week, verdeeld over twee middagen. Langzamerhand is dat zo geslopen naar 7 uur per week, doordat ik meestal wat langer blijf. Nu ging dat dus al een tijd goed en het werd tijd voor een volgende uitdaging, een middag erbij! Deze week ben ik hiermee begonnen en ik moet zeggen dat het goed ging 😀 Ik voel het natuurlijk wel, dat kan ook niet anders, maar ik hoop dat ik het ook kan volhouden. Dat zou zo ontzettend fijn zijn!

Nu ben ik ook aan het kijken naar een opleiding op dat gebied. Geen fulltime opleiding, maar meer een cursus waarmee ik dan ook wat beter mee kan komen op de financiële administratie. Maar tegen de tijd dat het zo ver is horen jullie daar natuurlijk meer van!

Lisanneleeft.nl

En dan nu misschien het minder leuke nieuws voor jullie, haha. Doordat ik nu even meer energie moet stoppen in het opbouwen van mijn uren op het werk, heb ik minder energie over voor het bloggen. Natuurlijk blijf ik gewoon doorgaan met bloggen, maar meerdere updates op een dag zal geen gewoonte meer blijven. Zo heb ik het de laatste week ook al gedaan, zoals je wellicht al gemerkt hebt. Dan kan ik maar beter elke dag een blog online zetten die ik heel erg leuk vind, dan twee iets minder leuke, nietwaar? 😀

Verder gaat het ontzettend goed met Lisanneleeft.nl, bezoekersaantallen blijven maar stijgen. Dat vind ik natuurlijk ontzettend leuk! Hierdoor is het natuurlijk wel moeilijker geweest om tegen mezelf te zeggen dat ik het met mijn blog rustiger aan mag doen, haha. Maar aan de andere kant weet ik ook dat jullie het wel zullen begrijpen.

Gezondheid

Meestal houd ik jullie niet echt op de hoogte van mijn gezondheid he? Op een of andere manier vind ik het gewoon niet zo’n leuk gespreksonderwerp, haha. Wel had ik jullie verteld over mijn (best extreme) vergeetachtigheid en mijn (ook best extreme) haaruitval. Hiervoor krijg ik op dit moment B12 injecties en zijn mijn medicijnen aangepast.

Inmiddels begin ik toch wel te zien hoeveel haar er verdwenen is en ik overdrijf niet als ik zeg dat dit zeker wel de helft is. Ik vind het er nu toch wel raar uitzien, want ik ben dit niet gewend van mezelf, zo weinig haar! Maar voordeel is wel dat ik nu een vlechtje kan dragen (daarvoor had ik eerst te veel haar :P).

Dus… dat was wat ik eventjes kwijt wilde. Alles bij elkaar genomen gaat het dus goed! Nu hoop ik natuurlijk dat ik mijn geheugen weer een beetje terug zal krijgen. Maar een beetje minder haar is lang niet het einde van de wereld (hopelijk blijf ik dat zo voelen :P). Terwijl de dagen donkerder en kouder worden bouwt Lisanne haar uren werk op. Wie had dat ooit gedacht? 😀 Ikke niet! Nu vraag ik me wel een beetje af of jullie zulke persoonlijke updates leuk vinden om te lezen, of dat jullie liever een ander artikel hiervoor in de plaats zien? En eerlijk zijn is verplicht!

28 reacties

 1. Anne 23 november 2012 / 07:39

  Ik vind ‘t leuk! Was vooral benieuwd hoe het ging met werken. En ik heb ook last van haaruitval, dacht ook dat het erbij hoorde nu ik wat meer ziek ben dan anders. Maar ik heb B12 vitaminepillen in huis, omdat ik veel vegetarisch eet. Dat maar weer eens gaan slikken!

 2. Lifesplash 23 november 2012 / 07:49

  Wat fijn om te horen dat alles met je werk super gaat! Ik ben zo ontzettend blij en trots op je. Wat betreft je blog vind ik dat helemaal niet erg, kwaliteit boven kwanititeit is het toch? :p Doe maar rustig aan, joh, ik lees met plezier nog altijd je blogjes! En dat gezondheid niet je favoriete gespreksonderwerp is begrijp ik – er zijn zóveel leuke andere dingen in het leven, haha -, ik hoop dat het met je haaruitval al snel wat minder word! Geniet maar van de mooie plukken die je nu ook op je koppie hebt, 🙂 Heb er zelf ook last van, en het bleek pas dat de douche verstopt was geraakt – oops -, maar ik probeer er maar niet teveel bij na te denken, gewoon blij zijn met die plukken die ik nog heb! 😀 En dat je met de kou gewoon diehard kunt werken, top!

  • Lisanneleeft 23 november 2012 / 14:21

   Jij bent het levende bewijs dat minder haar niet erg hoeft te zijn, daar heb je helemaal gelijk in! Jouw haar zit inderdaad altijd alsnog super leuk 😀

 3. Hester 23 november 2012 / 07:55

  Ik vind persoonlijke updates altijd heel erg leuk! Deze klikte ik dan ook gelijk open, ik wilde ‘m gewoon even lezen. 🙂 Eén of twee blogjes maakt niet zoveel uit hoor, ik bedoel een tweede is leuk, maar het grootste verschil zit ‘m tussen geen of wel een post en een tweede post op een dag is wat mij betreft niet noodzakelijk, als je ‘echte leven’ er onder ‘lijdt’. Het is juist heel erg fijn dat je nu meer kan werken! En je haaruitval, dat lijkt me zo rot… Wordt het al minder, of niet?

 4. Jesdiny 23 november 2012 / 08:21

  Ik vind persoonlijke updates altijd leuk om te lezen. Helemaal als je ziet dat het goed gaat met iemand. Fijn dat je het werken kunt opbouwen. Lekker ook om iets om handen te hebben natuurlijk. Van de updates begrijp ik helemaal hoor. En wat je zegt, beter 1 leuke update dan 2 minder leuke. Hopelijk werken de injecties ook erg snel! Succes met je werk!

 5. Karin 23 november 2012 / 08:31

  Waarschijnlijk overbodig om te zeggen maar ik vind juist je persoonlijke updates juist het allerleukste. Ik vind het leuk om te lezen hoe het met je gaat, ook al is dit minder goed. Maar ieder zijn ding, hou de variatie erin zou ik zeggen, zo is er voor ieder wat wils. Fijn weekend.

  • Karin 23 november 2012 / 08:31

   Mmmm, een keer juist was ook genoeg….

   • Lenneke 23 november 2012 / 12:40

    Hahaha, om die tweede reactie moest ik lachen. Verder ben ik het helemaal met je eens.

 6. Ilse 23 november 2012 / 09:34

  Balen zeg van je gezondheid alleen ik begrijp wel dat je minder energie hebt voor bloggen door je werk.

 7. Kirsten 23 november 2012 / 09:46

  Ik vind je persoonlijke updates wel leuk! Erg gaaf om te lezen hoe het met je gaat (:!
  Wat goe je meer gaat werken!

  Liefs, xxx Kirsten

 8. Laura 23 november 2012 / 09:52

  Wat fijn om te lezen dat het zo goed gaat met je blog! Ik zie het aantal bloglovin volgers inderdaad stijgen, haha 😀 Wel balen van je haaruitval joh, ik zag het soms ook al via instagram.. dat er hele plukken uitkomen… Goed dat je het zo positief inziet, haha met je vlechtje 🙂

 9. LounaBeauty 23 november 2012 / 09:52

  Goed zo meid… je werk is ook super belangrijk, concentreer je daar zeker goed op. één keer in de week een goede en leuke blog is ook al heel erg leuk! Succes meid. xx

 10. Simone 23 november 2012 / 11:20

  Fijn om te lezen dat het goed met je gaat! Leuk dat je nog een cursus wilt doen voor de richting waar je nu je werkervaring in doet! Hoe gaat het met je copywrite-cursus?

 11. Ingeborg 23 november 2012 / 11:23

  Ik hoop dat je het vol houd! & logisch dat je minder posts online zet! Aan jezelf blijven denken he!

 12. Savine 23 november 2012 / 11:54

  Hey Lisanne, echt super goed van je dat je aan het proberen bent om meer te gaan werken! Ikzelf weet hoe lastig dat kan zijn. Ik heb trouwens ook erg veel last van haaruitval, maar mijn reumatoloog zei dat dit niet perse aan fibro hoeft te liggen. Bij jou ligt dat toch aan een vitamine tekort of lees ik dat verkeerd?

  You go girl 🙂

  • Lisanneleeft 23 november 2012 / 14:18

   Geen idee waaraan het ligt! Ik hoop inderdaad aan het vitamine tekort, haha 😛

 13. Liann. 23 november 2012 / 13:58

  Ik vind het leuk om een persoonlijke update te lezen! Ik hoop dat je haaruitval nu minder wordt.

 14. Rose 23 november 2012 / 14:38

  Leuk om dit te lezen! En je foto is echt goregous!

 15. Josephine 23 november 2012 / 15:48

  Ik hoop ook voor je dat je het volhoudt, maar dat moet wel, jij zit een en al vol met power! Elke dag een blog is meer dan prima, dus keep it up! Nog steeds vervelend van je haaruitval, hopelijk gaat het gauw de goede kant op.

 16. Sas 23 november 2012 / 16:34

  Erg leuk altijd, zo’n persoonlijke update 🙂

 17. Lianne 23 november 2012 / 17:28

  Wat super om te horen dat je je werk aan het opbouwen bent! You go girl! 😀
  Trouwens, jouw haaruitval.. Jij hebt de ziekte van Hashimoto toch? Een kenmerk daarvan is haaruitval. Dus als je je afvraagt waar dat van is.. zou het zomaar daar van kunnen zijn 😉

 18. Ise 23 november 2012 / 20:56

  Ik ben ook nog steeds aan het opbouwen, en dat in deze tijd! Haha, voelt goed he?

  Helpen die injecties bij jou? Ik zou het zelf ook graag willen proberen maar mijn dokter wil niet zo..

 19. LaraLaurentia 23 november 2012 / 22:50

  Goed om te horen dat het op je werk zo goed gaat!
  Ik lees elke dag met plezier je artikelen, maar een paar minder dat is niet erg. Als je energie op is dan is hij op, dan kan ik wel zeggen dat ik het wil maar dat gaat niet 😛

  Balen zeg dat je zoveel haar uitval hebt, dat lijkt me echt verschrikkelijk. Hopelijk is dat nu opgelost nu je andere medicijnen en een Vitamine B12 prik krijgt.

 20. Jolien 23 november 2012 / 23:46

  Leuk om te lezen dat het zo goed gaat op je werk. Fijn dat je nu wat meer uren kan doen, moet je echt een goed gevoel geven denk ik! En je haar ziet er nog steeds heel mooi uit hoor 😀

 21. Roxanne 24 november 2012 / 11:42

  Ik vind het wel leuk om te lezen hoe het met je gaat! 🙂 Goed om te horen dat je meer hebt gewerkt deze week. Ik had het op Twitter al gelezen. Ik hoop voor je dat je het vol kunt houden!

 22. Rosalie 24 november 2012 / 20:45

  Goed van je dat je een middag erbij bent gaat werken.

 23. Petra 25 november 2012 / 21:44

  Wat fijn dat het met je werk goed gaat. Snap wel dat je dan even pas op de plaats moet doen met andere dingen, maar ehm… één blogje per dag vind ik nog steeds heel veel hoor. En ik blijf je sowieso wel lezen 🙂
  Op de foto’s en video’s ziet je haar er nog steeds prachtig uit trouwens. Ben nog steeds jaloers op jouw mooie lange haren. Wou dat ik zulk lang haar had!
  Hopelijk werken de B12 en andere medicijnen voor je en zul je je snel weer beter voelen.

 24. Anouk 6 december 2012 / 16:15

  Iets minder bloggen mag ook wel eens! Investeer in jezelf, dus ga die cursus zeker doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.