Pixum bestelling: Canvas & foto’s

Normaal ben ik helemaal niet zo’n foto’s meisje. Ja, op beeld vind ik het allemaal prima, maar fotolijstjes daar deed ik nooit zo veel moeite voor. Toch was de fotocollectie op mijn kastje flink gaan groeien en het was een enorme rotzooi. Tijd voor nieuwe foto’s! Tim daarentegen is (volgens mij) meer een foto-fan, daarom bestelde ik ook een canvas van een foto van ons samen! Ik laat je hieronder mijn Pixum bestelling zien.

foto-op-canvas

1. Het pakketje kwam binnen in een reuze envelop! Deze paste natuurlijk niet door de brievenbus. 2. Het canvas werd goed beschermd in de envelop, alles kwam prima onbeschadigd aan. 3. En de foto, inderdaad, zwart/wit! Dat had Tim uitgekozen en achteraf gezien vind ik het een hele goede keuze. 4. Detailfoto, zoals je ziet is alles super scherp afgedrukt en zijn de hoekjes mooi afgewerkt.

bestelling-pixum

Het canvas is 30 bij 40 centimeter en kost 26,99.

resultaat-pixum

En zo staat hij schattig op mijn kastje. Inmiddels heeft hij plaatsgemaakt voor iets anders, en binnenkort vertrekt dit canvas naar Tim zijn woonruimte. Maar dit was niet het enige in mijn bestelling!

En die grotere afdrukken zijn per-fect om ook apart in te lijsten! Als je nu wel een mooie grote afdruk wilt, maar een canvas te duur vindt, is dit een heel mooi alternatief, wat mij betreft. Er is echt enorm veel keus wat betreft formaten van foto’s!

Dat was mijn bestelling van Pixum.nl. Niet heel veel, wel heel leuk! Mocht je nu ook een canvas af willen laten drukken, dan vind je hier meer info. Morgen wordt het iets leuker voor jullie, denk ik. Pixum verkoopt namelijk ook fotoalbums *hint hint*. Goed, daarover morgen meer! Als jij een canvas zou laten drukken, wat zou er dan op staan?

14 reacties

 1. lifesplash 12 juli 2012 / 08:05

  Hihi, jij hebt je huisje weer leuk versierd! Wat een schattige foto’s. 🙂

 2. Limoentje 12 juli 2012 / 08:07

  Wat een mooie foto’s! Ik vind je canvas ook erg mooi geworden. Vooral omdat het zwart-wit is. In kleur vind ik zo’n grotere afdruk altijd een beetje te, als je snapt wat ik bedoel.
  Mocht ik een canvas laten drukken, dan denk ik dat het een foto van mij en m’n vriend wordt. Een van de leuke, gekke die we tijdens een van onze vakanties hebben gemaakt.

 3. Anouk 12 juli 2012 / 08:56

  Mooie foto’s 🙂 Ik wil ook nog eens een leuke foto op canvas.

 4. Jennifer 12 juli 2012 / 09:32

  Ik heb laatst ook een canvas bij hun besteld! 🙂 Ben er ook zo ontzettend blij mee!

 5. Alexandra 12 juli 2012 / 11:09

  Leuke foto, die grote! Wat zijn jullie ook ‘n schattig koppeltje, hihi! 😀 Heb zelf ook zo’n canvas staan op mijn kamer met ‘n foto van mij en m’n vriend in Parijs, ik had een bon cadeau gehad om dit te laten maken, echt leuk!

 6. Hester 12 juli 2012 / 12:25

  Mooie foto’s, ben ook benieuwd naar het fotoboek morgen 😀

 7. Mayara Esther 12 juli 2012 / 12:38

  Ze zijn heel mooi, ik wil ook zo iets maken met de foto’s van mij en mijn vriend.

 8. Naomi 13 juli 2012 / 20:22

  Wat een ontzettend lieve foto van jullie twee!

 9. Yasmin 16 juli 2012 / 16:59

  Mooie foto van jullie 2 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.